Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ... ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ...ΤΡΑΜ; ΓΙΑΤΙ, ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ; ΜΑ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ;;


Λίγες ημέρες πριν την υποβολή της παραίτησης του από το ΛΑ.Ο.Σ., κατά τη κατά την χτεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ο Μπάμπης Καραθάνος, αναπληρωτής ευρωβουλευτής του κόμματος και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, είχε διοριστεί με ΦΕΚ μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο στον οργανισμό ΣΤΑ.ΣΥ.
Η ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. που έχει προκύψει από την ενοποίηση της ΑΜΕΛ-ΗΣΑΠ και ΤΡΑΜ Α.Ε. , βρίσκεται υπό την εποπτεία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, στο τιμόνι του οποίου βρίσκεται ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Μάκης Βορίδης που μετά τη διαγραφή του προσχώρησε στη ΝΔ. 
Λέτε να έγινε "ανταλαγή", όταν μάλιστα υπήρχει φημολογία για επιστροφή του κ. Καραθάνου στη ΝΔ;
Δείτε το ΦΕΚ που συνυπογράφεται στις 24 Φεβρουαρίου από τον υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη και τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

4 σχόλια:

  1. ΠΟυλημενο τομαρι...καραθανο...ολα για τα λεφτα κουφαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣLYSINGES5 Μαρτίου 2012 στις 12:16 μ.μ.

    Οππορτουνιστής και ο Μπάμπης. Δυστυχώς αυτό το είδος δημιούργησε τη σσπίλα στο πολιτικό μας σύστημα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, και αυτό είναι το παρήγορο. Χαίρομαι γιατί μπορώ και σήμερα να καυχιέμαι για τα 35 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς μου στην πολιτική. Το να στέκομαι απέναντι σε κάθε Καραθάνο με το βιογραφικό μου στο κούτελο με εξαναγκάζει να παρατείνω την πολιτική μου δράση. Να είσαι καλά Μπάμπη, καλό δρόμο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου επιτρέπετε να σας απαντήσω;
    Οτι δουλειά έχει ένας αγράμματος γιος σανοπώλη, να κάνει τον Αρχηγό κόμματος.
    Αντε να χαθείτε βλάκες που όλα σας μυρίζουν κια σας ξυνίζουν.

    ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΡΑΜ ΤΗΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ. ΤΟ ΚΑΡΡΟ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΡΟΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΡΑΘΑΝΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ? ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ, ΟΜΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΑΔΩΝΗ, ΒΟΡΙΔΗ, ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ? ΜΗΠΩΣ...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ..ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive