Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Άλλος ένας πολιτικός απατεώνας θέλει να σε κοροϊδέψει....


Τόσα χρόνια εμφανίζεται ως δεξιούλης, στα τότε εσωκομματικά τους στήριξε Ντόρα, τώρα - ως αντιμνημονιακός - ίδρυσε και κόμμα, στην διαδικτυακή του ιστοσελίδα το "olympia" εσχάτως προβάλλει αριστερή εκδοτική προσπάθεια, όπου αρθρογραφούν πραγματικά "κοσμήματα" όπως: ο υβριστής του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, Τζίμης Πανούσης, ο δολοφόνος τρομοκράτης της 17Ν, Δημήτρης Κουφοντίνας. Πάνο Καμμένε, κάποιοι γνωρίζουν τι θέλεις, καλό όμως δεν θα ήταν να γνωρίζει και ο υπόλοιπος κόσμος τις πραγματικές σου προθέσεις; Δεν νομίζεις; Πότε θα ενημερώσεις σχετικά;..
Υ.Γ.: Αυτή η οικογενειακή φωτογραφία με τον Θανάση Μπέλτσο και τα άλλα καμιά τριανταριά παιδιά συνοδευόμενη από το δελτίο τύπου με τους 370 ενδιαφερόμενους πραγματικά εμπνευσμένο! Γέλασα με την ψυχή μου... Ανάρτηση Από  S'extreme κατάσταση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive