Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ "ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ" ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΟΡΚΟΥ κ.ΒΟΡΙΔΗ


Και ο πολιτικός πανικός είναι ΜΕΣΑ στο πολιτικό παιχνίδι, όταν όμως γίνεται οδηγός και κατευθύνει πολιτικούς στο πολιτικό ρίγκ, γίνεται πλέον επικίνδυνος συνολικά για την πολιτική ζωή. Είμαστε δέκτες πολλών πληροφοριών εντίμων ανθρώπων του δέχονται ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ πιέσεις να συμπορευτούν με τον πρόσφατα καθιστάμενο επίορκο κ.Μάκη Βορίδη. Το επίορκος το λέμε με απόλυτη γνώση της σοβαρότητας του "τίτλου",  δεδομένου ότι στο ΛΑ.Ο.Σ τα στελέχη του προσφωνούνται ως ΣΥΝΟΡΚΟΙ με όλη τη βαρύτητα της λέξης και οι αποστατήσαντες αποκαλούνται ΕΠΙΟΡΚΟΙ. Πάμε πάρα κάτω τώρα. 
Θεωρούμε ΑΠΟΛΥΤΑ ανήθικο και αποτρόπαιο να ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ μέλη και στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. να "ακολουθήσουν" τον κ.Μάκη Βορίδη στην "νέα" του πορεία, στα οποία ΤΑΖΕΙ και ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΘΕΣΕΙΣ στο Υπουργείο ΤΟΥ(;). Οι ΠΙΕΣΕΙΣ του ιδίου και συνεργατών του απευθύνονται σε άτομα που είναι σε ΑΠΟΛΥΤΗ ανάγκη επιβίωσης, χρόνια άνεργους , με σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα κ.λ.π. Θα πείτε ίσως ότι το κάνει για ανθρωπιστικούς λόγους, θα το πιστεύαμε αν αυτό γινόταν ΠΡΙΝ την αποστασιοποίησή του απο τις γραμμές του ΛΑ.Ο.Σ. Άλλωστε το ΛΑ.Ο.Σ τον έκανε Βουλευτή και Υπουργό όχι για να πατήσει τον όρκο του ,... να υφαρπάζει το εκλογικό πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ και να το παραδίδει ως "λάφυρο" στον νέο του αρχηγό. Καταλαβαίνουμε τον πανικό του λόγω της καθόδου του Π.Δούκα στην  Εκλογική περιφέρεια του κ.Βορίδη και την σίγουρη εκλογική αποτυχία του. Αλλά να φτάνει και στον άκρατο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΙΣΜΟ ! ΔΕΝ το περιμέναμε με ΤΙΠΟΤΑ. Ειδικά σε ότι αφορά την ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ του ανθρώπινου πόνου, για πολιτικά ωφέλη.
Κρίμα βρε Μάκη.
Κ-Ρ-Ι-Μ-Α !
Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive