Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

AΘΟΡΥΒΑ και ΣΕΜΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΡΟΥΧΑ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ



















5 σχόλια:

  1. Αφού ΔΕΝ ντρέπεσε λίγο , καλά κάνεις και είσαι στη Χ.Α. Χιτλεράκο του κερατά, ψωνάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργυρη,χρυσα αυγα για το πασχα,θα εχει το παντοπωλειο;
    αληθεια,εφοσον τα χρυσα αυγα μπαινουν στη βουλη,συμφωνα με τις δημοσκοπησεις,γιατι δεν βγαζουν τον μιχαλολιακο να εκφρασει τις θεσεις του κομματος;
    Σπυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Σπύρος Ποιος να τον βγάλει; Αφού οι νταβατζήδες των καναλιών έχουν πάρει υπεργολαβία την προβολή του τηλεπροέδρου σου και του (εντελώς...) Καμμένου, δεν περισσεύει χρόνος για άλλον... . Σήμερα από το πρωί μέχρι το μεσημέρι πρόβαλαν τον καραγκιοζοφέρη και το κοινωνικό παντοπωλείο του...προεκλογικά φυσικά... Αλήθεια τώρα το θυμήθηκε ο τσάτσος των τοκογλύφων και του Παπαδήμου, όταν υπέγραφε την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας με το μνημόνιο 1 και τη συμμετοχή στην συγκυβέρνηση με τον Τζέφρι και τον Άντονυ ήταν όλα καλά; Γι' αυτό ο λαός θα σας τιμωρήσει και θα βλέπετε τη βουλή μόνο με τα κιάλια, αφού θα έχετε διαλυθεί πρώτα... ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ! ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - χΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά οργανωμένα σας βλέπω γερμανόφιλα ναζιστάκια ε;
    Πήρε ο .. ποπός σας αέρα;
    Ξέρετε πολύ για το Μνημόνιο ένα ότι η πράξη του Καρατζαφέρη ήταν ΚΑΘΑΡΑ πατριωτική (Ενεργοποίηση μηχανισμού και ΜΟΝΟ) δεν λέτε τίποτα για ΑΕ ΠΑΣΟΚ+ΝΔ γιατί τώρα σας προωθούν ως προβοκάτορες που είσαστε, σας χρειάζονται. Όπως ξέρετε τους λόγους της συμμετοχής του στην Κυβέρνηση Παπαδήμου, εσείς θέλατε Ελσα ή Πετσάλνικο ε; Δεν σας βλέπω σε καμμιά δράση κατά της Ναζιστικής Γερμανίας όπως κάνει το ΛΑΟΣ , όπως χθές βράδυ , γιατί ΙΝΔΑΛΜΑ σας είναι ο ΦΥΡΕΡ και η ΜΕΡΚΕΛ ζωντόβολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΤΟΥΣ να λένε βρε Αργύρη. ΒΑλτοί του συστήματος είναι.Το μόνο πατριωτικό κόμμα είναι το Λαός, Ασε τους Γερμανοτσολιάδες να λυσσάνε. Ολοι τους χωράνε σε ενα τηλεφωνικό θάλαμο, μου θέλουν και βουλή τα μερκελάκια. Αγνόησέ τους.
    ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive