Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

BINTEO: Η κόντρα των δύο αντιπρόεδρων



«Ο κ. Αργύρης είναι και αυτός στην ίδια κατηγορία γιατί κάποτε πέταξε στους δημοσιογράφους της βουλής το τι κάποιος βουλευτής πούλησε ένα ακίνητο και 400.000 ευρώ δεν εμφανίζονται στο λογαριασμό του άρα μπορεί να τα έχει βγάλει στην Ελβετία. Και συνέβη το ακίνητο αυτό να το έχω πουλήσει εγώ εκείνη την εποχή και να είχα εισπράξει 400.000» και αφού ο Θ. Πάγκαλος εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί εκείνη την περίοδο με την πώληση του ακινήτου συμπλήρωσε «γι’ αυτή την απρέπεια ο κ Αργύρης που είναι και αντιπρόεδρος της βουλής όχι μόνο δεν υπέστη καμία κύρωση αλλά και ούτε ίδιος αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει μία συγνώμη. Και θεωρώ ότι είναι ακατάλληλος για να είναι πρόεδρος αυτή της επιτροπής». DEITE TO BINTEO>>>




«Καθένας μπορεί να έχει την άποψη του. Δεν κρινόμαστε από τον κ. Πάγκαλο από τους πολίτες κρινόμαστε όλοι μας. Πάντως θέλω να θυμίσω ότι δεν είμαι διορισμένος, εκλεγμένος είμαι». Ήταν η απάντηση του Βαγγέλη Αργύρη που μίλησε στον Real Fm 97,8 και Α. Παυλόπουλο και Μ. Νιφλή.

Ακούστε τι είπε ο κ. Αργύργης στον Real FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive