Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΝΗΣΤΙΚΟ 3ΗΜΕΡΟ.Για 48.000 συνταξιούχους του ΙΚΑ που πληρώνονται μέσω ΕΛΤΑ. Μάλλον για ... τραπεζική μπίζνα πρόκειται


Απλήρωτοι έμειναν την Παρασκευή περίπου 48.000 συνταξιούχοι του ΙΚΑ, που πληρώνονται μέσω ΕΛΤΑ μετά από σχετική εγκύκλιο του Τομέα Πληρωμών και Πωλήσεων των Ελληνικών Ταχυδρομείων.Ο αρμόδιος διευθυντής των ΕΛΤΑ αποφάσισε να ανακληθούν όλες οι επιταγές προς τους συνταξιούχους, με το σκεπτικό ότι ανάμεσα στους δικαιούχους, υπήρχε πιθανότητα να υπάρχουν 17-18.000 χιλιάδες διπλοεγγεγραμμένοι. Δηλαδή θα κάτσουν τα ΕΛΤΑ το Σ/Κ να ... καθαρίσουν τα ... αρχεία τους; Και για νάχουμε το καλό ρώτημα βρε λεβέντες, ΣΗΜΕΡΑ; Μέρα ΠΛΗΡΩΜΗΣ είδατε το .. θέμα; Και ΕΣΑΣ, ΤΙ σας νοιάζει; ΙΚΑ είσαστε; Ταχυδρόμοι είσαστε, ΟΧΙ ελεγκτές των συναλλαγών μεταξύ Ταμείων - ασφαλισμένων. Τα λεφτά -λέει το ΙΚΑ- στάλθηκαν...
στίς 19/3 σήμερα είναι 23/3 την Δευτέρα θα είναι 26/3. ΕΦΤΑ ημέρες κάνετε τραπεζικές μπίζνες με τα λεφτά των συναξιούχων δηλαδή; Πάντως ακούσθηκε ότι τελικά οι συνταξιούχοι αναμένεται να πληρωθούν τη Δευτέρα, ΠΡΩΤΑ ο Θεός.
Υ.Γ. ΝΕΟ φρούτο προέκυψε σε πολλούς συνταξιούχους του ΙΚΑ που πληρώνονται απο Τράπεζες. Ενω έπρεπε να πληρωθούν ΕΧΘΕΣ αλλά τα λεφτά ΤΟΥΣ, πήγαιναν σε.. δόσεις στίς τράπεζες, σήμερα τους ζήταγαν ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ της εφορίας. Σκοπός η καθυστέρηση πληρωμής και η υποχρέωση να πάνε οι δικαιούχοι στις εφορίες, όπου για να πάρουν το εκκαθαριστικό θα πρέπει να πληρώσουν τυχόν οφειλές τους. Ετσι μ`ενα σμπάρο δυο τρυγόνια. ΚΑΙ κρατάνε τα λεφτά τους και .. τσιμπάνε κάποια ευρώ, αν υπάρχουν χρέη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive