Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Μπουμπούκος: Γλύφει εκεί που έφτυνε.. (video)



Ο γραφικός τηλέμπορας-τ.βουλευτής Αδωνης Γεωργιάδης (γνωστός και ως Μπουμπούκος) εκτός από την πατριδοκαπηλία και την αρχαιοπληξία που τον διακρίνει είναι γνωστός και για την συνέπεια των απόψεων του. Εχει ταλέντο ο τύπος να γλύφει εμετικά εκεί που μέχρι εχτές έβριζε. Με αφορμή, λοιπόν την προσχώρηση του στην Ν. Δ., φτιάξαμε ένα βιντεάκι με ηχητικά που πήραμε από το δελτίο ειδήσεων του Mega και την ραδιοφωνική εκπομπή «Ελληνοφρένεια».
 Τον ακούμε πώς χαρακτήριζε πριν λίγες μέρες τον Αντώνη Σαμαρά και την Ν.Δ και πώς αιτιολογεί σήμερα την προσχώρησή του στην Νέα Δημοκρατία.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>>>>



5 σχόλια:

  1. Επίσης ξέχασε ο Άδωνης ότι μας τά πρηζε συχνά ότι δεν πρέπει να ψηφίζουμε πολιτικούς που δεν έχουνε δουλέψει ποτέ στη ζωή τους κι ότι τέτοια άτομα δεν είναι ικανά για πολιτικοί. Μπορεί να μας πει τώρα ο αρχικωλοτούμπας: ο Σαμαράς έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του; Δε νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι να απορεί κανείς μεχρι που μπορεί να φθασει η πολιτικη ξεφτίλα στον τόπο αυτο.




    Οι «κλόουν» της πολιτικής (ΑΔΩΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΗΣ ) με δικαιολογίες, επιχειρήματα και μεθόδους , πού αντιστοιχούν στο ποιόν τους, το ήθος τους, την παιδεία τους και τον αγοραίο επαγγελματισμό τους, πρόδωσαν την λαϊκή εντολή για «Ρήξη και Ανατροπή :

    Ειναι τόσο γλοιώδεις και σαλλιαρηδες που εκει που φτυνανε εκει πανε και γλύφουν.

    Είναι δυνατόν ο λαός που σήμερα δοκιμαζεται με τον χειρότερο τρόπο να εχει εναποθέσει τις ελπίδες του σε αυτους τους πολιτικούς απατεώνες πράσινους και γαλαζιους;

    Να ξέρετε όμως εσύ και ο όμοιός σου Βορίδης,πως είστε τελειωμένοι σαν πολιτικοί.

    Το κάνατε το λάθος σας και αυτό θα σημάνει το τέλος της πολιτικής σας καριέρας,...Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόεδρε, τα έκανες μαντάρα!!! Δεν φτάνει που τους διέγραψες ήθελες και τις έδρες τους. Δεν ήξερες ότι όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελες; Άτιμο πράμα η "ισοπέδωση" των ανθρώπων. Τους κάνει να αντιδρούν απρόβλεπτα. Τρέχα μάζευτα τώρα. Και εάν στις επόμενες εκλογές είσαι εκτός βουλής, θα φταίς εσύ και όχι οι δήθεν προδότες. Άντε γειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τα έκανε καθόλου μαντάρα φίλε 11:46. Αυτοί οι δύο ξεφτιλιστήκανε με όσα κάνανε και είπανε και ευτυχώς που φύγανε! Επίσης νομίζω ότι θα χάσει πιο πολύ η Ν.Δ. που τους πήρε παρά ο ΛΑΟΣ που τους έχασε και θα το δεις αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive