Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Γ.Καρατζαφέρης: Οι "αντάρτες" έπαθαν… vertigo!

Karatzaferis 21 Καρατζαφέρης: Οι αντάρτες έπαθαν… vertigo
Για… vertigo (απώλεια προσανατολισμού) μίλησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στην «ανταρσία» Βορίδη και Γεωργιάδη όσον αφορά στο γεγονός ότι δεν πειθάρχησαν στην γραμμή του κόμματος και υπερψήφισαν τη δανειακή σύμβαση.
Μιλώντας στην τηλεόραση του Αντέννα, ο κ. Καρατζαφέρης άφησε να εννοηθεί ότι η υπουργοποίηση των δύο στελεχών τους έκανε να… πάρουν τα μυαλά τους αέρα!
«Τα προβλήματα άρχισαν όταν υπουργοποιήθηκαν οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης», είπε. «Οι άνθρωποι επηρεάζονται, κάποιοι μιλάνε για vertigo, ότι ίσως η γρήγορη ανέλιξη επέβαλε κάποια άλλη πολιτική ή να αλλάξουν τον προσανατολισμό τους…»....

Υποστήριξε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία προοπτική με το νέο μνημόνιο και ότι το οικονομικό πρόγραμμα «δεν τραβάει» και επανέλαβε πως η Ελλάδα «δεν σώζεται παρά μόνο αν μας δώσουν μια περίοδο πενταετούς χάριτος να μην πληρώνουμε τόκους και μετά να συνεχίσουμε την αποπληρωμή καταβάλλοντας επιτόκια ύψους 1%, όμοια με αυτά που η ΕΚΤ δανείζει τις τράπεζες».
Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στο κοινοβούλιο κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη βία στη γήπεδα και αναφερόμενος στις νέες δεσμεύσεις των πολιτικών αρχηγών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «οι πολιτικοί ηγέτες του τόπου δεν θα γίνουν “Νενέκοι”».
Στις Βρυξέλλες την ίδια ώρα, η ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Νίκη Τζαβέλα, κατέθεσε επίκαιρες ερωτήσεις στην Κομισιόν σχετικά με τη νέα δανειακή σύμβαση και τις απαιτήσεις της Γερμανίας προς την Ελλάδα .
Η κ. Τζαβέλα ρωτά την Επιτροπή για ποιό λόγο η νέα δανειακή σύμβαση της Ελλάδας υπεγράφη με το αγγλικό Δίκαιο και όχι με κάποιο από τα Δίκαια της ηπειρωτικής Ευρώπης – όπως το Γερμανικό.
Σε άλλη ερώτηση η κ. Τζαβέλα καλεί την Επιτροπή να πάρει θέση για τη γάλλο-γερμανική πρόταση για τη δημιουργία ενός «κλειστού λογαριασμού» που θα διασφαλίσει την πληρωμή των τόκων των ελληνικών δανείων στην οποία φαίνεται να συμφωνεί και ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Η ευρωβουλευτής ερωτά την Επιτροπή αν η συγκεκριμένη πρόταση συνιστά άμεση διαχείριση και επιτροπεία της οικονομίας της Ελλάδας, παραβιάζοντας την εθνική της κυριαρχία της, ενώ αναρωτιέται ποια θεωρεί (η Κομισιόν) ότι είναι η διαφορά με την προηγούμενη (και απορριφθείσα) πρόταση των Μέρκελ – Σαρκοζί για ορισμό ειδικού Επιτρόπου για την Ελλάδα.
Πηγή: Ελεύθερη Ζώνη

3 σχόλια:

  1. Κοιτάτε το Δωδεκαθεϊστή Άδωνι που πλασσάρεται ως Ορθόδοξος για να αρπάξει δεξιούς ψήφους!

    http://www.youtube.com/watch?v=CuFFbjuJSCc&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γυναίκα του Άδωνι και ο Αράπης!

    http://www.youtube.com/watch?v=RYWj9oFcWj4&feature=related

    Γιατί άραγε μια γυναίκα αποκαλεί τον άνδρα της "Μπουμπούκο";

    Αν ήταν "προικισμένος" πάντως θα είχε άλλο παρατσούκλι.

    Οπότε να υποθέσουμε για το αντίθετο;

    Και 2 στοιχεία σε βάρος του Γεωργιάδη:

    1.)Η τσιριχτή φωνή του(σύμφωνα με τους ανδρολόγους οι υψίφωνοι άνδρες έχουν μικρότερα γεννητικά όργανα)

    2.)Με πόση χαρά η Μανωλίδου τρέχει στον Αράπη για του οποίου τα "προσόντα" έριχνε σε άλλη εκπομπή και υπονοούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΠΑΛΙ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ?ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?"ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ. Π.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive