Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ε. Βενιζέλος: Συμφωνήσαμε για ένα αξιόπιστο πρόγραμμα & PSI

Ευάγγελος Βενιζέλος, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ και Βόλφγκανγκ ΣόιμπλεΣτις Βρυξέλλες, όπου σε λίγη ώρα αρχίζει η συνεδρίαση του Γιουρογκρουπ είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα, μετά την ανακοίνωση της ελληνικής κυβέρνησης για την επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα, επί του νέου οικονομικού προγράμματος. 
Πάντως προσερχόμενος στο συμβούλιο ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε ότι "Δεν αναμένεται συμφωνία, απόψε, για την Ελλάδα".
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλoντ Γιουνκέρ, ο οποίος είπε ότι "δε θα είναι καταστροφικό αν και σήμερα δε ληφθεί καμία οριστική απόφαση για την Ελλάδα"...

Νωρίτερα, προσερχόμενος στο Eurogroup ο έλληνας υπουργός Oικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ότι "μετά από επίπονες διαπραγματεύσεις καταλήξαμε σε συμφωνία με την τρόικα με ένα καινούργιο ισχυρό και αξιόπιστο πρόγραμμα".
Πρόσθεσε ότι συμφωνήθηκαν και με τους ειδότες πιστωτές οι βασικές παράμετροι του PSI και τώρα χρειάζεται η πολιτική στήριξη του Γιούρογκρουπ για το τελικό βήμα.
Στο Συμβούλιο θα παραστούν οι επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκαρντ και της ΕΚΤ Μαριο Ντράγκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive