Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

K.ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: ΨΗΦΟΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΑ


Δεν θα συναινέσει σε τίποτα σε σχέση με τα νέα μέτρα ο ΛΑΟΣ, εάν δεν έχει έγγραφες διαβεβαιώσεις ότι όλα είναι σύννομα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Κωστής Αϊβαλιώτης. «Δεν πέφτει πενιά (σ.σ. ψήφιση των μέτρων) δεν συναινούμε σε... τίποτα. Θέλουμε γραπτές διαβεβαιώσεις. Αν εμείς δεν έχουμε έγγραφες διαβεβαιώσεις ότι όλα είναι σύννομα και συμβατά με το ελληνικό Σύνταγμα, ο ΛΑΟΣ το κεφάλι του στο ντορβά δεν το βάζει», δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο.
Ενστάσεις και επιφυλάξεις για πολλά μέτρα, εξέφρασε και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ.
«Για το εθνικό καλό και ό, τι θεωρώ ότι είναι σύννομο, σύμφωνο με το Σύνταγμα, κυρίως προς το καλό του ελληνικού λαού, σαφώς, θα το ψηφίσω... Εγώ ρώσικη ρουλέτα δεν παίζω στη ζωή μου. Με το πιστόλι στο κρόταφο δεν μπορώ να βάλω υπογραφές. Και, ήδη, λίγο πριν μελετούσα το κείμενο της συμφωνίας και έχω πολλές ενστάσεις, γιατί είναι ένα κείμενο με βάθος, ίσως και σαράντα ετών και δεν υπάρχει αναφορά λεπτομερής το τι θα κάνουμε. Το τι μας επιφυλάσσει»,τόνισε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ. Ανέφερε δε πως τα μέτρα που θέλει να λάβει η κυβέρνηση «είναι μέτρα αχταρμάς».
http://fimotro.blogspot.com/2012/02/blog-post_1580.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive