Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

H ..ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ... ΠΟΡΤΑΣ !! Ξεκόλλησε και έπεσε στο κεφάλι τροϊκανού!


Πόρτα ξεκόλλησε και έπεσε στο κεφάλι τροϊκανού! : Επίθεση από … πόρτα δέχθηκε μέλος του κλιμακίου της τρόικας πηγαίνοντας να επισκεφθεί την γενική γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Αθηνά Δρέττα! Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα Επίθεση από … πόρτα δέχθηκε μέλος του κλιμακίου της τρόικας πηγαίνοντας να επισκεφθεί την γενική γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Αθηνά Δρέττα! Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στο «Βήμα» (στη στήλη του «Βηματοδότη»), οι αρμόδιοι υπάλληλοι του υπουργείου λόγω «εξοικείωσης» πλέον με τους  τροϊκανούς,  τους  αφήνουν να μπαινοβγαίνουν και να ανοίγουν τις πόρτες μόνοι τους.
Το περασμένο Σάββατο όμως, η συρόμενη πόρτα του γραφείου της Δρέττα ξεκόλλησε και ο τροϊκανός που βρέθηκε να την κρατάει μόνο από το χερούλι,  άρχισε να φωνάζει “help”, αλλά μάταια, αφού κανείς δεν προθυμοποιήθηκε! Τελικά η πόρτα έπεσε στο κεφάλι του, χωρίς ευτυχώς να τραυματισθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive