Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Άλλο μπουμπούκι πάλι:Μάρκους Σέντερ:«Η σταθερότητα θα έρθει, αν βγει από την ευρωζώνη η Ελλάδα»


«Η σταθερότητα θα έρθει, αν βγει από την ευρωζώνη η Ελλάδα»Την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη ως καλύτερη επιλογή για τη σταθερότητα του ευρώ, προτείνει για μια ακόμη φορά ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ.
Σε δήλωση του στον γερμανικό σταθμό ARD, ο κ. Σέντερ τόνισε: «Πρέπει να σταθμίσουμε την κατάσταση. Για τη σταθερότητα του ευρώ είναι καλύτερο να έχεις μια πιο δυνατή κεντρική ομάδα ή συνεχώς να τραβάς μαζί σου αδύναμους εταίρους; Πιστεύω ότι στο τέλος θα είναι καλύτερο και θα το δεχτούν καλύτερα και οι αγορές, εάν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη».
Στον ίδιο σταθμό, ο επικεφαλής.. της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Φιλελευθέρων (FDP) Ράνερ Μπρίντερλε, δήλωσε ότι «ο γερμανικός προϋπολογισμός δεν μπορεί να γίνει κατάστημα σελφ-σέρβις» και πρόσθεσε: «Βοηθούμε ευχαρίστως, αλλά πρέπει και αυτός που δέχεται τη βοήθεια να κάνει το παν για να βγει από τη δυστυχία του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive