Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Α. Γεωργιάδης: Νέα συνάντηση για το θέμα στη ζώνη Περάματος. Το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ κατέλαβε τη θαλαμηγό του Πρίγκηπα. Αμ, ΕΤΣΙ θάρθουν επενδύσεις & μείωση ανεργίας;

Νέα συνάντηση για το θέμα με τις καταλήψεις πλοίων στη Ζώνη Περάματος και τις πιέσεις των συνδικάτων για τις συμβάσεις πραγματοποιείται σήμερα, Παρασκευή, όπως έκανε γνωστό ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης, στόχος των συναντήσεων, οι οποίες θα επαναληφθούν και την ερχόμενη εβδομάδα, είναι να υπάρξει συμφωνία που θα εξασφαλίζει την εργασιακή ειρήνη στη Ζώνη.
Ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε ότι οι εργαζόμενοι έχουν την τάση - μέσω του συνδικάτου τους- να καταλαμβάνουν τα πλοία που βρίσκονται για επισκευή στην Ζώνη, όπως κάνουν σήμερα καταλαμβάνοντας την θαλαμηγό του Πρίγκηπα του Αμπού Ντάμπι που κατασκευάζεται στα Ναυπηγεία μας  
Σημείωσε, τέλος, ότι η ανεργία στη Ζώνη Περάματος δεν έχει οδηγήσει σε έκρηξη, καθώς μεγάλος αριθμός των εργαζομένων θα απασχολείται έως τον Απρίλιο στα ΕΛΠΕ στην Ελευσίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive