Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Η ΝΕ.Ο.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ παρούσα στην ομιλία του κ. Γ.Καρατζαφέρη στο Μαρκόπουλο


Πολυπληθέστατη και εκρηκτική για άλλη μια φορά η παρουσία της ΝΕ.Ο.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ, αυτή την φορά στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής στην οποία παρευρέθηκε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης.             Διαβάστε περισσότερα

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μέλη και φίλοι του κόμματος προσήλθαν απο νώρις στο μαρκόπουλο με αποτέλεσμα η αίθουσα να γεμίσει πολύ πριν έρθει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ! Κατά την είσοδο του κυρίου Καρατζαφέρη στην αίθουσα επικράτησε ένας μικρός 'χαμός' με τον κόσμο να χειροκροτά, να αγκαλιάζει και να τον συχγαίρει για τον δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Φυσικά υπήρξαν και οι ανάλογες κόρνες και καπνογόνα τα οποία έκαναν την νύχτα αρκετή θερμή και εκρηκτική. 
Ο λόγος του κυρίου Καρατζαφέρη ήταν χειμαρρώδης δίνοντας το έναυσμα για επίθεση προς όλα τα μέτωπα που ξεπουλάνε καθημερινά την Ελλάδα μας και υποβαθμίζουν την ζωή των Ελλήνων πολιτών! 
ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ τώρα για μια καλύτερη Ελλάδα όπως την θέλουμε και μας αξίζει.

Γραφείο τύπου ΝΕ.Ο.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive