Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Προς τα παπαγαλάκια που προσπαθούν να σπεκουλάρουν: Ξεκάθαρα το ΟΧΙ του Γ. Καρατζαφέρη! (Βίντεο)


8 σχόλια:

  1. εισαι βλακας ή το παιζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είχα ακούσει το λόγο του κ. Καρατζαφέρη εχθές. Είχα μάθει απλά ότι αποχώρησε.

    Οργισμένος, έγραψα εχθές ένα μήνυμα λέγοντας ότι θεωρώ πλέον τον ΛΑ.Ο.Σ. συνένοχο της προδοσίας επειδή δεν μπήκε να ψηφίσει.

    Έκανα λάθος, και ανακαλώ ζητώντας συγγνώμη. Το ΟΧΙ είναι πράγματι ξεκάθαρο και επιπλέον μου άρεσε ιδιαιτέρως - με εκφράζει απόλυτα - η φράση του "αυτή η Ευρώπη δε μας κάνει".

    Το να άμπαινε στην ψηφοφορία και να ψήφιζε ΟΧΙ θα είχε κι αυτό τη σημειολογία του, προφανώς όμως ο κ. Καρατζαφέρης επέλεξε το δικό του τρόπο να δείξει την αντίθεσή του. Και, οφείλω να ομολογήσω ότι η φράση του "αυτή η Ευρώπη δε μας κάνει" στέλνει (κατά την άποψή μου πάντα) δυνατό μήνυμα, ίσως δυνατώτερο από το να μείνει ξαι να καταψηφίσει.
    Θα ήμουν άδικος, λοιπόν, αν επέμενα στη χθεσινή μου άποψη γι' αυτό και όπως είπα, ανακαλώ.

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ιωαννη, δεν εμεινε να καταψηφισει για να μειωθει ο απαιτουμενος αριθμος των θετικων ψηφων. το πιανεις; με την αποχωρηση του ΛΑγΟΣ δε χρειαζοντουσαν 151 θετικες ψηφοι γιατι περνουσε και με πιο λιγα "ναι"!!!!!!το στριβειν δια του αρραβωνος δηλαδη! ΚΑΙ με τον αστυφυλαξ ΚΑΙ με τον χωροφυλαξ! κι ασε τον μπατσοκοσιδερη να κατεβαζει σχολια,ο κομματοσκυλος προβοκατωρ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο ποτε λεει ξεκαθαρα ΟΧΙ οποιος ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ;

    Τον...Αιβαλιωτη συμβουλευτηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 14 Φεβρουαρίου 2012 1:53 π.μ., μου έχει περάσει κι αυτό από το μυαλό. Για να είμαι ειλικρινής, είναι μία από τις πέντε εκδοχές - ερμηνείες της κίνησής του που έχω σκεφτεί:

    1. Η ερμηνεία που γράφεις.

    2. Δεν ήθελε να υπάρχει καταγεγραμμένη η αρνητική του ψήφος, για να μπορεί να λέει στους Ευρωπαίους ότι "η άρνησή του ήταν για να χαϊδέψει αυτιά", σε συνδυασμό με το 1.

    3. Φοβόταν ότι ίσως υπήρχαν κι άλλοι βουλευτές του που μπορεί να ψήφιζαν "ναί" και ήθελε να περιορίσει τις διαρροές στους δύο, κερδίζοντας χρόνο για να πείσει τους άλλους - αν υπήρχαν - που αμφιταλαντεύονταν.

    4. Ήθελε να δώσει έναν εύσχημο τρόπο στους δύο ώστε ούτε "όχι" να ψηφίσουν (αφού δεν το πίστευαν) αλλά ούτε και "ναί", ώστε να μη φτάσει η ρήξη στα άκρα.

    5. Ήθελε, μέσω της οργισμένης δήλωσής του και τις αποχώρησής του να δείξει στους Ευρωπαίους ότι αρνείται ακόμα και να συζητήσει το όλο θέμα και παράλληλα (θα ήθελα εγώ να σημαίνει) ότι τους στέλνει ένα μήνυμα που λέει ότι σαν κόμμα θα κάνει ότι μπορεί για να ετοιμαστεί η χώρα να ζήσει χωρίς την Ευρώπη και εκτός αυτής, γιατί τη θεωρεί εχθρό.

    Είναι κάτι από τα παραπάνω; Είναι κάτι άλλο; Ο χρόνος θα το δείξει. Εγώ απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι για τη δική μου συνείδηση και μετά από το λόγο που άκουσα, είναι υπερβολικό να θεωρώ τον ΛΑ.Ο.Σ. συνένοχο της προδοσίας, όπως αρχικά είχα πεί γι' αυτό και ανακάλεσα εκείνη τη φράση μου. Από εκεί και πέρα περιμένω τις επόμενες κινήσεις του και ελπίζω να με ικανοποιήσουν.

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φιλε ιωαννη, ΜΙΑ ηταν η σταση που επρεπε να κρατησει,εαν οντως ηταν ΚΑΤΑ της δανειακης: να μεινει στην αιθουσα και να την καταψηφισει. τα αλλα ολα ειναι για λαϊκη καταναλωση.ας τα "φανε" τα προβατακια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν και είναι συνεπής
    http://giorgostzallas.wordpress.com/2012/02/13/%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive