Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Κάποια καρναβάλια γιορτάζουν όλο το χρόνο ...


Κάθε εβδομάδα και μία αμφίεση ...
από την σκληρή στάση του αρχαιόθρησκου βυζαντινολάγνου φασιστοναζί 
με ορθόδοξες παρακαταθήκες , στην σοβαροφάνεια του νεοφιλελεύθερου κεντροδεξιού πατριωτικοευάισθητου γνήσιο εκπρόσωπο του 
βιολογικού ιμπεριαλισμού   που έψαχνε απεγνωσμένα μια στιβαρή ηγεσία (όπως του Αντώνη) για να "στεγάσει" τον ευρωπαικό του προσανατολισμό ...
Και εάν όλα αυτά φαίνονται δυσνόητα ...περιγράφονται και με μία μόνο λέξη ...: Άδωνις Γεωργιάδης ! Έφαγε και σήμερα χοντρό δούλεμα στον ΑΝΤ1, αλλά τι να το κάνεις ...η αυτοπροβολή είναι τρέλα τελικά ...δε πα να βλεπεις ότι αυτοξευτιλέζεσαι ; η μανία για τηλεόραση και προβολή είναι αρρώστια ..δεν κόβεται ..όπως και κάποιες άλλες συνήθειες βεβαίως βεβαίως..
ή ονειρεύεσαι μεγάλες Ελλάδες ή μεγάλες Ευρώπες ..επέλεξε επιτέλους ρε συ άδωνι έχεις γίνει κουραστικός δεν το καταλαβαίνεις και μόνος σου ;
http://www.peramatozoa.info/2012/02/blog-post_4472.html

6 σχόλια:

  1. Κύριε ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕΕΛΛΗΝΙΚΑ,
    Πριν από 3 εβδομάδες θα σούδινα συγχαρητήρια για την ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ, όσο και να φαίνεται ότι αυτοί που σου την δίνουν ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΙΑ τους. Τότε δεν σε ήξερα ΚΑΛΑ. Σήμερα όμως ξέρω ότι ΔΕΝ την ΑΞΙΖΕΙΣ, εφόσον σε ΤΙΜΟΥΝ και σε ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ όχι τόσο για την δημοσιογραφική δουλειά που κάνεις, όσο γιατί επιτρέπεις στο site σου ένα ΣΩΡΟ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΕΣ να …ξεδίνουν και να ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ εναντίων ανθρώπων (όχι μόνο αντιπάλων, αλλά και χθεσινών σας κομματικών φίλων όπως είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης. !!
    Το χειρότερο όμως είναι ότι οι ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ αυτές δεν περιορίζονται σε πραγματικά ή φανταστικά ατοπήματα του Άδωνι και Μάκη ή των άλλων, αλλά οι ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΑΦΟΡΟΥΝ τον ηθική του ιδιωτικού τους βίου, την νοημοσύνη τους την κοινωνική τους εντιμότητα όπως και την οικογένεια τους..!
    Για τους ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ σου λέω ότι
    την ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ δεν ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙΣ.
    Δυστυχώς διώξατε από το κόμμα άτομα ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ όπως τον Άδωνι Γεωργιάδη και κρατήσατε τους ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ..ΝΕΝΕΚΟΥΣ όπως ο Ροντούλης η τους ..πνευματικά καθυστερημένους όπως ο Βελόπουλος…! Μόνο να τον ακούσεις να μιλάει καταλαβαίνει κατευθείαν ότι ο άνθρωπος …μπάζει και ..χάνει από παντού νερά..!
    Δεν πειράζει.! Αν και χωρίς να είμαι μέλος, δούλευα υπέρ του ΛΑΟΣ τα τελευταία 4 χρόνια, από εδώ και πέρα θα το πολεμάω…γιατί οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ σας είναι άνθρωποι ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ όπως ο Γιώργος ο Τράγκας τον οποίο ..γλείφει τώρα τελευταία ο Αρχηγός σας. Ωραία επιλογή..Όταν γίνει ..πρωθυπουργός ο Καρατζαφέρης να τον κάνει ..σύμβουλό του, μπάς και σωθεί επιτέλους η Ελλάς.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ότι δεν είναι όλοι ..πρόβατα, να ακολουθούνε τον ..τσομπάνη..Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ΑΠΟΨΗ γνώμης, και καταλαβαίνουν ότι η αχαριστία είναι ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ και όχι των παιδιών που έφυγαν…Μην το ΞΕΧΝΑΤΕ γιατί θα το βρείτε ΜΠΡΟΣΤΑ σας..!

    Υ.Γ. Καλό τριήμερο..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Φεβρουαρίου 2012 3:54 μ.μ.
    ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΤΑ........ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ;;;ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ;;;;ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;;;ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΗ ΖΗΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ;;;
    ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΑΝΕ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ ΑΦΕΛΗ ΑΝΘΡΩΠΕ;;;ΤΟΝ ΨΗΦΑΕΙ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ Η ΕΚΑΛΗ;;;ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΑΝΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΨΗΦΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ Ο "ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ" ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ-ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΒΟΡΙΔΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ.ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ, ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΦΤΗΝΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΧΕΡΙΩΝ.ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ;;;;
    ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;; ΤΟΝ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ;;;ΤΟΝ ΣΙΔΕΡΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ;;;;
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος,

    Την σημασία των ΛΟΓΩΝ/ λεγόμενων δεν την καθορίζει ΠΟΤΕ ο ομιλητής/ ο γράφων. ΠΑΝΤΑ ο ακροατής.!
    Εσύ μπορεί να ΓΡΑΦΕΙΣ και να ΛΕΣ ότι θέλεις. Ο κόσμος όμως καταλαβαίνει πάντα αυτά τα οποία μπορεί να συλλάβει και σύμφωνα με τις γνώσεις / πληροφορίες που έχει...
    Εσύ μπορεί να ΣΤΟΛΙΖΕΙΣ σαν ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ τον κάθε ΡΟΝΤΟΥΛΗ και ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ γιατί έτσι το επιτάσσει η κομματική σου γραμμή. Ο κόσμος όμως ξέρει πολύ περισσότερα απο όσα θέλεις να κρύβεις εσύ. Εντελώς πληροφοριακά σου λέω για τον ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟ όταν πήγε να ρουφιανέψει στον Μάκη Τριανταφυλλοπουλο τους υπόλοιπους κομματικούς του φίλους/αντιπάλους (υπόθεση ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ) με την προυπόθεση να μην ΑΝΑΚΑΤΑΨΕΙ ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος το όνομα του στην εκπομπή του. ΑΚΟΜΗ θυμάμαι την φράση του OFF THE RECORD (την ώρα που τον μαγνητοσκοπούσε ο Τριανταφυλλόπουλος. Για να μη νομίζεις ότι τρώμε όλοι κουτόχορτο εδώ μέσα..!
    Μην ..νομίζεις ότι ο κόσμος δεν ξέρει τι φρούτα είναι μαζεμμένα σε όλα τα κόμματα(παρόλο που έχει και πολλά καλά στελε΄χη.)..και μην νομίζεις ότι επειδή μιλάς / πουλάς διαλεκτική φιγούρα γύρω από λέξεις κολωνάκι / νεοφιλευθερισμός και άλλες τρίχες ότι θα μας εντυπωσιάσεις. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ για ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ανθρώπων και ο Καρατζαφέρης έδειξε τον χαρακτήρα του απέναντι στους πρώην συνεργάτες τους με το να αμολύσει τα ...στελέχη του και να επιτίθενται σε αυτούς που χρόνια τραβούσαν το ΚΟΥΠΙ..
    Και αυτό είναι ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..! Εάν δεν το καταλάβετε θα μείνουν στο τέλος μόνοι ξεγάνωτοι τενεκέδες και οι φουσκωμένοι διάνοι αλλά Βελόπουλος..
    Καλά μεταξύ μας τώρα.. Ανώνυμε...Πιστεύεις ότι το ΜΥΑΛΟ του Βελόπουλου κόβει..Για να μην συζητάω τζάμπα μαζί σου...Λίγο να τον ζορίσεις θα θέλει την μαμά του..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4:41 μ.μ.

    ψηφαω
    ψηφω
    ψηφα.....ωραια ελληνικα βρε! μωρε μπραβο ο "πατριωτικος παρεμβατισμος¨!! ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @25 Φεβρουαρίου 2012 5:04 μ.μ.
    .......Εσύ μπορεί να ΣΤΟΛΙΖΕΙΣ σαν ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ τον κάθε ΡΟΝΤΟΥΛΗ και ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ γιατί έτσι το επιτάσσει η κομματική σου γραμμή
    -ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ;;;ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ.ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΝ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ. ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΞΥΠΝΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ Η ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ;;;;ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ;;;;;;ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΠΑΝΤΩΣ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.
    -ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ,ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΔΗΛΩΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ.
    -ΤΟ ΠΟΣΟ "ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ" ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
    -ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΡΜΟΣΤΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος 5:04 μ.μ.

    ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΧΑΜΗΛΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ τον Ροντούλη, αλλά ΠΑΛΑΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, εφόσον φέρθηκε αχάριστα στον Γεωργιάδη, επειδή φέρθηκε ΑΧΑΡΙΣΤΑ απέναντί του, όταν ο ίδιος Γεωργιάδης έβγαινε στ κανάλια και υπερασπιζότανε τον Ροντούλη τον καιρό που είχε προβλήματα με τους μισθούς των συνεργατών του. Να μην αναφερθώ περαιτέρω, πάω 10 φορές τον χρόνο στο ΤΥΡΝΑΒΟ και κάτι μαθαίνω γιαυτόν. Μεταξύ μας τον θεωρώ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ..!
    Τον άλλον όμως το Βελόπουλο με συγχωρείς, έαν δεν έχεις την φαντασία να συλλάβεις αυτές τις μπούρδες που λέει τότε ας μην το συζητάμε..!
    Όσο για τους άλλους Χρυσανθακόπουλο και για τον Αρχηγό σου, ότι ήταν να πώ το ΕΙΠΑ..!
    Ένα τελευταίο μόνο για να μην ΝΟΜΙΣΕΙ ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ότι ξεχνάμε τι έλεγε κάποτε για τον Άδωνι Γεωργιάδη. ;oti e;inai
    Ο ΠΙΟ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ..! εντελώς πληροφοριακά

    θεωρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive