Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ο Βορίδης παραμένει Υπουργός ... Λυπάμαι αλλά αντίο φίλε ! Αναρτήθηκε από Βετεράνος


Τελικά  φίλε Μάκη έμεινες στην Κυβέρνηση για τελειώσεις το έργο σου; Έμεινες στην Κυβέρνηση για να βοηθήσεις το Έθνος; Πώς κ.Βορίδης δικαιολογώντας τις αυξήσεις των διοδίων και χαρακτηρίζοντας τις αυξήσεις των εργολάβων ώς απολύτως αναγκαίες ;!
Δεν ξέρω φίλε Μάκη πόσο καιρό έχεις να ανέβεις οδικώς στην Θεσσαλονίκη και άν έχεις πληρώσει τα διόδια για να σε πληροφορήσω φίλε από την Λάρισα μέχρι την Θεσσαλονίκη τα διόδια είναι 22 ευρώ με επιστροφή σε ένα δρόμο που το κατασκεύασε η επταετία σε ένα δρόμο φίλε Μάκη που δεν έχει μπει ούτε ένα ευρώ των Εργολάβων του Σουφλιά που εξυμνούσε τα ονόματα των Εργολάβων πρίν από λίγα χρόνια ...Θα σε πληροφορήσω φίλε Μάκη ότι η συγκεκριμένη  εθνική οδός εδώ και 15 ημέρες έχει ακόμη τα χιόνια στην άκρη και στην μέση του δρόμου ακόμη και σήμερα.. επίσης να σε πληροφορήσω οτι σε λίγους μήνες κοράκια θα κρώζουν στην Οδό διότι δεν κυκλοφορεί κανένας πλέον… δεν είναι δυνατόν φίλε για 150 χιλιόμετρα να πληρώνεις 120 ευρώ σε βενζίνη και διόδια για να πάς να δεις το παιδί σου !
Λυπάμαι φίλε αλλά το σύνθημα που σε αντιπροσωπεύει "ολους εμάς μας ενώνει η Ελλάς" δεν αντιπροσωπεύει πλέον εμάς ,εσύ διάλεξες το στρατόπεδο του αγώνα μέσα από την Κυβέρνηση ,εμείς φίλε είμαστε εκεί που ανήκουμε με τους Πατριώτες τους φουκαράδες  που ξαναγύρισαν στην δεκαετία του πενήντα να είναι τα παιδιά τους στην πόλη και να μην μπορούν να τα επισκεφτούν πια ...Γίναμε ξένοι στην χώρα μας
Αλήθεια φίλε θα σε ακολουθήσουν οι φίλοι σου και θα τους υποδεχθούν τα φλώρια που ακούνε Στρατό ,Πατρίδα και βγάζουν  σπυράκια ;
Σε θέλουν φίλε και σου στρώνουν χαλί κόκκινο να πατήσεις λένε  ,σε θέλανε και όταν σε πήρε ο Καρατζαφέρης ;  Σε θέλανε και τότε που σε λέγανε φασίστα και τραμπούκο οι ίδιοι άνθρωποι ;
 Χάρη στον Καρατζαφέρη εσύ ανέβηκες και βρήκες βήμα να πεις αυτά που ήθελες και να λένε όλοι να  ένας ηγέτης ..
Χάρη στον Καρατζαφέρη και ο Βελόπουλος από τα περιθωριακά κανάλια με χορηγούς θερμοσίφωνες από τον Εύοσμο  Θεσσαλονίκης έγινε πρώτο όνομα στα Πανελλαδικά κανάλια !
Τι θα ήταν ο Γεωργιάδης χωρίς τον Καρατζαφέρη ένας πλασιέ βιβλίων που θα τα αγόραζαν μερικοί ρομαντικοί και άλλοι τόσοι  γραφικοί !
Λυπάμαι που τα γράφω αυτά φίλε  αλλά αλήθειες   πάντα έλεγα και πάντα θα λέμε
Καλή σταδιοδρομία φίλε αλλά να θυμάσαι στην Πολιτική υπάρχουν συμμαχίες αλλά ποτέ φιλίες !
Οι φίλοι είναι εδώ στον αγώνα για την Πατρίδα με το λιανοτούφεκο και το αυτί στητό δεν είναι φίλε στα υπουργικά δοβλέτια !
Βετεράνος !

2 σχόλια:

  1. Τι π@π@ριές είναι αυτές που διαβάζουμε. Κάτσε ρε "φίλε" πατριώτη να κυβερνήσεις με το λιανοτούφεκο, και περίμενε προκοπή. Είδαμε και τόσα χρόνια που ήταν άλλοι στα υπουργεία πως ευεργετηθήκαμε. Τώρα έχεις ένα δικό σου άνθρωπο, (και μη μου πεις τώρα ότι ξαφνικά ο Βορίδης στα 50 του άλλαξε πίστη γιατί θα είναι το ανέκδοτο της χρονιάς),να ελέγχει εαν π.χ. θα γίνει το τζαμί στο Βοτανικό και δεν σου αρέσει κιόλας. Ψάξε λοιπόν να βρείς την τελειότητα σε αυτό το σαθρό πολιτικό σύστημα και πές την μας και σε εμάς. Μέχρι να το κάνεις όμως προτιμώ τον Βορίδη υπουργό έστω και με αυτό τον άκομψο τρόπο παρά έναν από τους ίδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10.27 μην σπαταλας τον χρονο σου με εναν βετερανο της λογικης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive