Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ... ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ


Είναι απερίγραπτος ο Ανθελληνισμός των Αριστερών, που βρίσκονται σε όλα τα πόστα: Ενώ η Ελλάς διαλύεται και οι εισβολείς Λαθρομετανάστες μάς δολοφονούν και μάς ληστεύουν καθημερινά, στο Εθνικό Θέατρο παίζονται αυτήν την στιγμή δύο μονόπρακτα («Αόρατη Όλγα» του Γιάννη Τσίρου και «Άουστρας» της Λένας Κιτσοπούλου) που καταγγέλλουν τον Ρατσισμό των Ελλήνων προς τους Ξένους Μετανάστες!.. Το φοβερό είναι ότι τα δύο έργα τα παρήγγειλε το ίδιο το Εθνικό Θέατρο στους δύο αναρχοαριστερούς συγγραφείς, προκειμένου να ενσωματωθούν στην Ελληνική Κοινωνία οι Αλλοδαποί!.. Κι όπως γράφει το ίδιο το Εθνικό Θέατρο στην ιστοσελίδα του… «τα δύο μονόπρακτα θέλουν να δείξουν την στρέβλωση και τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας εξαιτίας του προβλήματος της μετανάστευσης»!.
Έχετε ξαναδεί μεγαλύτερο Μαζοχισμό; Οι Αλλοδαποί Εισβολείς να μάς δολοφονούν μέσα στα σπίτια μας, να θησαυρίζουν πουλώντας ναρκωτικά στα παιδιά μας και το Εθνικό μας Θέατρο να προσπαθεί να τους αγκαλιάσει. Πώς; Καταγγέλλοντας τους Ρατσιστές Έλληνες ότι εκμεταλλεύονται τους Ξένους Μετανάστες, γι’ αυτό αντιδρούν έτσι αυτές οι ψυχούλες που διψούν για Αγάπη!.. Και η πλάκα είναι πως ουδείς εχέφρων Έλλην μπορεί να επισκεφθεί την ανακαινισμένη (με πολλά εκατομμύρια) Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, διότι απέξω οι Λάθρο κατουράνε, χέζουν και ληστεύουν. Γι’ αυτό τα δύο αντιρατστιστικά μονόπρακτα παίζονται σε έναν χώρο στην Πλάκα, μπάς και ξεγελαστεί κανένας χριστιανός και μπεί μέσα να τα δεί και να αισθανθή ένοχος, επειδή δεν φέρεται αρκετά καλά στους αυριανούς φονιάδες του…

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ", 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive