Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

AYTA ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ του ΛΑ.Ο.Σ !!

 Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Γεωργιάδης :Δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής στον": 
ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ;;;; ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΟΠΕΙ Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ω-Σ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΙΣΧΡΟ-ΝΕΟΝΑΖΙΔΕΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ,ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΡΟΔΙΚΗ. ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ.ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΟΝΤΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ, ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ, ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ!!!!!!! 
Ανάρτηση από τον/τη Ανώνυμος στο ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ τη 16 Φεβρουαρίου 2012 4:57 μ.μ.

3 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου υπάρχει κίνδυνος η εργατική τάξη να εγκλωβιστεί μεταξύ δύο ολοκληρωτικών και απεχθών ιδεολογιών του ναζισμού και κομμουνισμού. Το κόμμα πρέπει να διώξει τους νεοφιλελευθερους για πάντα απο τις τάξεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιχθυοπωλης εν αλλοδαπη16 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:59 μ.μ.

    Το μαγαζι πρωτα και μετα η Πατρις.
    Πως του ξεφυγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν αρκετά αξιόλογα στελέχη που αποχώρησαν απο το ΛΑ.Ο.Σ. εξαιτίας των νεοφιλελεύθερων στελεχών και των πολιτικών τους όπως οι κ.κ. Γεωργιάδης και Βορίδης. Τώρα είναι πραγματικά μια πολύ καλή ευκαιρία για να επικοινωνήσει ο πρόεδρος με πρώην αξιόλογα στελέχη που μιλάνε τη λαϊκή γλώσσα, όπως ο συναγωνιστής Θύμιος Δρούλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive