Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

«Δεσμευμένο το δημόσιο για τις αυξήσεις στα διόδια απο το 2007 !! » Μαγκριώτης: Προβλεπόταν από τις συμβάσεις του 2007 !!


«Οι συμβάσεις του 2007 έχουν κυρωθεί με νόμο και είναι ανάμεσα στο ελληνικό δημόσιο και στους παραχωρησιούχους, και των παραχωρησιούχων με τις τράπεζες ελληνικές και ξένες και έχουν αγγλικό δίκαιο ως βάση. 

Έτσι λοιπόν εάν το κράτος και το δημόσιο δεν τις τηρήσει καταγγέλλονται οι συμβάσεις, παίρνουν 2,5 δισ. αποζημίωση, φεύγουν, και έργα δεν γίνονται, και τα πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης. 
Το δημόσιο είναι δεσμευμένο λοιπόν από τις συμβάσεις αυτές του 2007», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ο κ. Μαγκριώτης...


Όπως εξήγησε, «την αξιοπρέπεια, το δημόσιο συμφέρον, το χρήστη και τον πολίτη τον υπερασπιζόμαστε γι αυτό και απαιτούμε από τις τράπεζες να επαναχρηματοδοτήσουν τα έργα, γιατί το χειρότερο είναι ότι τα έργα έχουν σταματήσει εδώ και 1-1,5 χρόνο γιατί οι τράπεζες και οι παραχωρησιούχοι θεωρούν ότι δεν είναι βιώσιμα πια τα έργα, γιατί δεν είναι βιώσιμη η χώρα. Στο πίσω μέρος του μυαλού τους πιστεύουν ότι θα χρεοκοπήσει η χώρα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive