Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

OUYAOY!! ΤΩΡΑ .. ΔΕΣΑΜΕ! Ο Βαλλιανάτος πρόεδρος των gay με τη Ντόρα για να πιάσουνε το .. 3%

Ο επικεφαλής της Φιλελεύθερης Συμμαχίας μαζί με τον Στ.Μάνο της Δράσης συζητούν κοινή κάθοδο με τη ΔΗΣΥ
Μπορεί και τα τρία κόμματα να καταγράφουν μικρά ποσοστά, αλλά μαζί ξεπερνούν το εκλογικό όριο του 3%. Έτσι φαίνεται να σκέφθηκαν Ντόρα Μπακογιάννη, Στέφανος Μάνος και Γρηγορης Βαλλιανάτος, αντίστοιχα επικεφαλής των κομμάτων της Δημοκρατικής Συμμαχίας, της Δράσης και της Φιλελεύθερης Συμμαχίας,..
και μελετούν εδώ και καιρό την κάθοδο στις επόμενες εκλογές με κοινό ψηφοδέλτιο. Οι κ.κ. Μάνος και Βαλλιανάτος ήδη έχουν επισημοποιήσει την συνεργασία τους «στο πλαίσιο ενός μεγάλου  μεταρρυθμιστικού μετώπου λογικής και υπευθυνότητας», ενώ η Δράση με το δεύτερο συνέδριό της στις 28 Ιανουαρίου θα συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας της με το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Το κλίμα, πάντως, εντός της Δράσης είναι θετικό προς αυτή την κατεύθυνση. Έτσι, είναι πολύ πιθανόν ο πρώην υπουργός, Στέφανος Μάνος και ο πρώην εκπρόσωπος της κοινότητας των gay Γρηγόρης Βαλλιανάτος να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κάτι που αναμένεται να αποδειχθεί αν θα ενισχύσει την εκλογική της δυναμική…

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ:
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
    κ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;;ΕΝΝΟΩ Α)ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ: ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ(ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ.)
    Β)ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ
    Γ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ.πχ. ΟΙ ΣΤΟΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ, Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΞΟΥΝ!!!!ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΘΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο κος Καρατζαφέρης βρ'ισκεται ήδη σε συμμαχία με όμμορες δυνάμεις...
    Δεν το έχεις καταλάβει φίλε 16 Ιανουαρίου 2012 1:23 π.μ. ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive