Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ. ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ. ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ


Ένα από τα ποιό σοβαρά ελαττώματα ημών των ελλήνων  είναι ότι ξεχνούμε εύκολα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μη θυμόμαστε μετά από λίγο αυτούς που βλάπτουν εμάς και την πατρίδα μας και να τους δεχόμαστε μετά σαν σωτήρες να μας διοικήσουν ή να μας συμβουλεύσουν τι πρέπει να κάνουμε για να λύσουμε το τάδε πρόβλημα μας οικονομικό ή εθνικό. Η ιστορία μας είναι γεμάτη με τέτοια παραδείγματα. Σήμερα όμως με την τεχνολογία του διαδικτύου υπάρχει η δυνατότητα  να διατηρούμε στη μνήμη μας αυτά τα υποκείμενα παρά τις κατευθυνόμενεςπροσπάθειες  των ΜΜΕ. Θα θυμίσω ένα από αυτά τα υποκείμενα  που πρόσφατα επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος την πατρίδα μας, ως προσκεκλημένος του ΕΛΙΑΜΕΠ μιας ΜΚΟ του ΥΠΕΞ  με μέλη γνωστούς εθνομηδενιστές,..
που έχει στόχο να παρουσιάζει θέσεις ανθελληνικές ως δήθεν εφικτές και σωτήριες για την πατρίδα μας. Είναι ο κ Μπρέιντη  Κίσλινγκ  άλλοτε σύμβουλος της Αμερικανικής Πρεσβείας  στη χώρα μας. Τον κύριο αυτόν , για να θυμόμαστε και την άλλη πλευρά του λόφου , είχε ηρωοποιήσει η ψευτοδιανόηση  της ξεπεσμένης αριστεράς δια του τύπου της για τις δημόσιες δηλώσεις του κατά του Μπους   στον πόλεμο του  ΙΡΑΚ και την παραίτηση του από την θέση του πολιτικού συμβούλου. Ο  κ  Κίσλινγκ  θυμίζουμε στους έλληνες το 1991είχε ρίξει πισώπλατη μαχαιριά στην Ελλάδα με την περίφημη έκθεση του περί δήθεν υπάρξεως << Μακεδονικής μειονότητας >> στη χώρα μας και το Στέιτ Ντιπάρτμεν την αποδέχθηκε και την  δημοσιοποίησε. Τώρα το ΥΠΕΞ δια του ΕΛΙΑΜΕΠ  τον έφερε να μας μιλήσει για τα << επόμενα βήματα στις σχέσεις Ελλάδος –ΠΓΔΜ>>   Μετά 20 χρόνια άραγε είδε κάποια μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα που δεν βλέπουμε εμείς; Αλλά  τι άλλο να πούμε  όταν τον υποδέχεται ο Αναπληρωτής Υπουργός παιδείας της ΝΔ και κάθεται δίπλα του πλέκοντας του το εγκώμιο σε μια εθνοπροδοτική οργάνωση , όπως το ΕΛΙΑΜΕΠ, που μάλιστα το πληρώνει ο φορολογούμενος έλληνας; Οποία η διαφορά της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ που θέλει να εμφανίζεται ως πατριωτικό κόμμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive