Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ Ο ΓΑΠ

Εκθείασαν τον Παπανδρέου στο συνέδριο των ΠρασίνωνΕίναι βέβαιος και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ηλιθιότητα αυτών που με την ψήφο τους τον κάνανε πρωθυπουργό…..θα τον ξανακάνουν. 
Είναι βέβαιος και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ηλίθιους που είχε για υπουργούς και που τον στηρίζανε ακόμα και την ώρα που ως νέος Αλάριχος κατάστρεφε συστηματικά την Ελλάδα, θα το ξανακάνε, αρκεί να μην χάνανε καρέκλα και κουτάλα....
 Είναι βέβαιος και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ηλιθιότητα των μεγαλοεργολάβων-νταβατζήδων του δημοσίου που ως καναλάρχες, στηρίζουν κάθε καταστροφικό και διαστροφικό εσμό στην πατρίδα μας. 
Είναι βέβαιος και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους συνηλίθιους «ηγέτες» της Ευρώπης, που συζητούσαν «σοβαρά» δυο χρόνια μαζί του….θα το ξανακάνανε ευχαρίστως τέτοιοι ηλίθιοι που είναι. 
Είναι βέβαιος και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ηλιθιότητα αυτών που ορίζουν τα «κεφάλια» στους διεθνείς οργανισμούς, κάποια θέση θα υπάρχει για την μεγαλειότητά του…. 
Είναι απόλυτα βέβαιος και το ξέρει πολύ καλά ό,τι είναι το αυθεντικό δείγμα «ηγέτη» που στο πρόσωπό του αντικατροπτίζεται η αξία των ψηφοφόρων του, είναι ο καθρέπτης τους… 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive