Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Νίκος Σειραγάκης: Ο καφετζής έσπασε τη μύτη του παιδεραστή. Στη φυλακή ετοιμάζουν ... σκοινί και σαπούνι



Νίκος Σειραγάκης: Ο καφετζής έσπασε τη μύτη του παιδεραστή
Επεισόδιο σημειώθηκε εχθές το βράδυ στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου , στην διάρκεια της απολογίας ενώπιον της ανακρίτριας του 47χρονου εκπαιδευτικού- παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CRETALIVE, μετά από 4 και πλέον ώρες απολογίας, ο 47χρονος- ο οποίος να σημειωθεί οδηγήθηκε στην ανακρίτρια κάτω από ισχυρότατα μέτρα ασφαλείας, ζήτησε λίγο νερό και αμέσως ειδοποιήθηκε ο καφετζής του κτηρίου...
Οι αστυνομικοί δεν φαίνεται να είχαν υπολογίσει την οργή που έχει προκαλέσει σε όλη την κοινωνία του Ρεθύμνου η δράση του παιδεραστή και άφησαν τον καφετζή να μεταφέρει το νερό στον 47χρονο.

Εκεί ήταν που τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο καθώς ο καφετζής επιτέθηκε στον κατηγορούμενο μόλις τον αντίκρισε και σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόλαβε να τον χτυπήσει στο πρόσωπο, σπάζοντας του την μύτη, προτού οι αστυνομικοί τον απομακρύνουν ...

Ο Σειραγάκης, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, θα κρατηθεί στο Ηράκλειο και στη συνέχεια θα πάρει τον δρόμο για το σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα κρατηθεί.

Νίκος Σειραγάκης: Μας υποχρέωνε σε σεξουαλικά όργια 



Z

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι πώς μια έξυπνη κατά τα άλλα σύζυγος καθηγήτρια πιάνου, δεν είχε καταλάβει το παραμικρό …. δεν με πείθει ούτε το διαζύγιο ούτε το σοκ!!!!
    Χρειάζονται απαντήσεις και όχι στρίβομαι με ελαφρά πηδηματάκια κτλ

    ΥΣ Τα παιδιά του έπρεπε αυτός και η γυναίκα του να τα σκεφτεί . και όχι να καλεί τώρα την κοινωνία να τα σκεφτεί. όλοι τους έχουν ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive