Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Γ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ .. ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ



ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 5 ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΟ Δ/Σ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.(Ε.Α.Σ.)
Η συνάντηση πολυπληθούς αντιπροσωπείας των εργαζομένων  από τα πέντε εργοστάσια των  Ε.Α.Σ. με τον πρόεδρο του  ΛΑ.Ο.Σ. κ. Καρατζαφέρη έλαβε χώρα σήμερα 1-12-2011 στο αμφιθέατρο του κόμματος.
Η συνάντηση κράτησε 1,5 ώρα...
και  παραβρέθηκαν εκτός του προέδρου  ο βουλευτής κ. Κοραντής Ι. ,ο Γραμμ. Συνδ. κ. Κανελλόπουλος Γ. ,o κ. Ανδρεάκος  Θ. και το μέλος της Γραμματείας κ Χριστόπουλος Γ.
Αναλύθηκε η προοπτική βιωσιμότητας της εταιρείας, η ανάπτυξη της στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον, η εκτέλεση των παραγγελιών και η ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων σ΄όλα τα παραπάνω.
Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους 3 μήνες και  δεν  έχουν αντικείμενο εργασίας λόγω έλλειψης χρηματοδότησης και  πρώτων υλών.
Η εργασιακή εφεδρεία οδηγεί μαθηματικά την εταιρία σε κλείσιμο απαξιώνοντας την οριστικά.
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ  τόνισε  :
Το κράτος πρέπει να διατηρήσει την πλειοψηφία  του στα Ε.Α.Σ. και να φροντίσει  άμεσα για την καταβολή των δεδουλευμένων.
Το κράτος πρέπει  να προχωρήσει στην αναβάθμισή τους ώστε με μοχλό ανάπτυξης τους εργαζόμενους (που θα πρέπει να συμμετέχουν στο Δ.Σ.) να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία. δε νοείται να ξεπουληθεί  και δεν πρέπει να οδηγηθεί στο κλείσιμο.
Επιβάλλεται η εξυγίανσή της προς όφελος της Εθνικής Άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive