Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ζ.Ζούπης: Καίσαρας και όχι δήμαρχος Κερατσινίου ο κ. ΛουκάςΤζανής


Σημ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ
 ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Μας είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πιστέψουμε ότι ενας Δήμαρχος που εκλέχθηκε στηριζόμενος απο δυνάμεις της "Αριστεράς & της Προόδου" Δηλαδή απο  τον κ. Τσίπρα & τον κ. Κουβέλη, μπορεί να γίνεται... "ΚΑΙΣΑΡΑΣ" !! Αν είναι ποτέ δυνατόν !. Μάλλον λάθος θα κάνει ο κ. Ζούπης, αν επιμένει, ας στηρίξει τον χαρακτηρισμό του.
 Έκπληκτος δηλώνει ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Αναγέννηση»Ζαχαρίας Ζούπης, με την αποκάλυψη της aftodioikisi.gr για το δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκά Τζανή και τη... διπλή του ιδιότητα: και του δημάρχου και του φαρμακοποιού.
Όπως σημειώνει, με δήλωσή του στην aftodioikisi.gr, θα περιμένει εξηγήσεις από το Λ. Τζανή τον οποίο χαρακτηρίζει σαν «Καίσαρα» και κατηγορεί για «έντονα φαινόμενα αλαζονείας, αδιαφάνειας, άρνησης παροχής στοιχείων που ζητούν δημοτικοί σύμβουλοι, άγνοιας και αδυναμίας διοίκησης». Αναρωτιέται, δε, εάν «είναι δυνατόν να χαρακτηρίζει τέτοια πολιτική αφασία και αδιαφορία ένα δήμαρχο».
Η δήλωση του Ζαχαρία Ζούπη στην aftodioikisi.gr έχει ως εξής:..

Ομολογώ ότι αυτή η εξέλιξη με εξέπληξε. Μπορεί στον ένα χρόνο θητείας του κ. Λουκά Τζανή να τα έχουμε δει όλα στο δήμο μας. Εννοώ μαζικές, τουλάχιστον παράτυπες προσλήψεις, περίεργες διαδρομές χρήματος, εφεύρεση του θεσμού των δήθεν εθελοντών, άρνηση να συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο σοβαρά θέματα της πόλης για τα οποία κάνει επαφές και δεσμεύεται προσωπικά , προβολή δήθεν προτάσεων που δε στηρίζονται πουθενά (π.χ., για την πίστα FORMULA), μη εφαρμογή βασικών προβλέψεων του «Καλλικράτη» (τρίμηνοι οικονομικοί απολογισμοί, γραφεία παρατάξεων κ.ά.), παρεμβάσεις εισαγγελέων. Εννοώ, επίσης, έντονα φαινόμενα αλαζονείας, αδιαφάνειας, άρνησης παροχής στοιχείων που ζητούν δημοτικοί σύμβουλοι, άγνοιας και αδυναμίας διοίκησης.
Ωστόσο η συγκεκριμένη καταγγελία στο βαθμό που επιβεβαιωθεί ξεφεύγει από κάθε όριο. Δείχνει, όπως και τα προηγούμενα που αναφέρω, μία αντίληψη μη διαχείρισης των δημόσιων υποθέσεων μέσα στο προβλεπόμενο πλαίσιο, σε αυτό που ορίζουν οι νόμοι και οι αυτοδιοικητικοί κανόνες. Μια αντίληψη που δε ταιριάζει σε ένα δήμαρχο αλλά σε έναν Καίσαρα.
Θα περιμένω τις εξηγήσεις του κ. Τζανή με ενδιαφέρον, αν και πιστεύω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε δύσκολες εξελίξεις. Φαντάζομαι, άλλωστε, ότι αν η καταγγελία ισχύει δε θα βρεθούν κύκλοι που θα επιδιώξουν οποιουδήποτε είδους συγκάλυψη.
Επιτρέψτε μου να αναφωνήσω. Είναι δυνατόν να χαρακτηρίζει τέτοια πολιτική αφασία και αδιαφορία ένα δήμαρχο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive