Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Το ΚΚΕ (Το ΜΟΝΟ κόμμα ΠΑΣΚΟΣΜΙΩΣ!) συλλυπάται ! για τον θάνατο του δικτάτορα της Β. Κορέας και επιβεβαιώνει την στήριξή του στην κομμουνιστική δικτατορία

Η συλλυπητήρια επιστολή της Κ.Ε. του ΚΚΕ δημοσιευθηκε σήμερα στον Ριζοσπάστη. Το ΚΚΕ εκφράζει την λύπη του για τον θάνατο του δικτάτορα και παράλληλα δεν χάνει την ευκαιρία να δώσει την στήριξή του στην κομμουνιστική δικτατορία της Β. Κορέας. Ίδου όλη η επιστολή του «δημοκρατικού» ΚΚΕ:
«Συλλυπητήριο για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ
Η ΚΕ του ΚΚΕ απέστειλε στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ:
«Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει...
τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας, στην ηγεσία της ΛΔ Κορέας και στο λαό της για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ, Γενικού Γραμματέα του Κόμματος Εργατών Κορέας.
Ο λαός της ΛΔ Κορέας έχει δικαίωμα να προχωρήσει στο δρόμο ανάπτυξης που έχει επιλέξει ενάντια στις κάθε λογής ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας.
Η υπεράσπιση του δικαιώματος αυτού έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που καιροφυλακτούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, εντείνουν την επιθετικότητα και πληθαίνουν τους τυχοδιωκτισμούς τους κατά της ΛΔ Κορέας.
Το ΚΚΕ αντιτάσσεται στα σχέδια αυτά. Στέκεται αλληλέγγυο με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του Κόμματος Εργατών Κορέας και του κορεάτικου λαού».
Αλήθεια πότε επέλεξε ο λαός της Β. Κορέας τον δρόμο που ακολουθεί; Η επιλογή της διαδοχής στην εξουσία της χώρας από τον γιό του θα γίνει μέσω εκλογών; Επιτρέπεται στην Β. Κορέα λειτουργία άλλων κομμάτων πέραν του Κομμουνιστικού; Υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι διάδοχοι πέραν αυτού που επέλεξε το Κομμουνιστικό Κόμμα της Β. Κορέας; Ρητορικά ερωτήματα. Τόσο ρητορικά όσο και το ερώτημα αν πιστεύει τελικά το ΚΚΕ στην Δημοκρατία. Αυτοί οι υμνητές των πιο στυγνών δικτατοριών του πλανήτη, έχουν και το θράσος να αποκαλούν τους αντιπάλους τους «φασίστες» και να κάνουν μαθήματα «δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive