Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΑΣ, Ο ΣΤΑΘΗΣ

Αγωνία για έναν από τους πλέον σπουδαίους μας κωμικούς. Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε νοσοκομείο της Αθήνας από την εσπευσμένη εισαγωγή του Στάθη Ψάλτη. Ο σπουδαίος ηθοποιός μεταφέρθηκε από οικεία του πρόσωπα, αφού ένιωθε έντονη ζαλάδα και μούδιασμα στα άκρα. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι ο δημοφιλής κωμικός μας στις αρχές του καλοκαιριού είχε σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του -ελάχιστοι το γνωρίζουν- τον αναστάτωσε ιδιαίτερα.

Το πρόγραμμα του θιασάρχη τα τελευταία δύο χρόνια είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο. Ο Στάθης Ψάλτης πραγματοποίησε μεγάλη περιοδεία με επιθεώρηση, γεγονός που τον κούρασε ιδιαίτερα. 
Τα πρώτα σοβαρά συμπτώματα κόπωσης εμφανίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι, όμως ο ηθοποιός δεν το έβαλε κάτω. Παρά τις συστάσεις των θεραπόντων ιατρών του, που του συνιστούσαν ξεκούραση, εκείνος πραγματοποίησε τελικά την καλοκαιρινή περιοδεία του.
Αμέσως μετά ξεκίνησε πρόβες για τον «Πολίτη Γάμα κατηγορίας», μια παράσταση που έριξε αυλαία πρόωρα...

Ομως δεν ήταν διατεθειμένος να καθίσει ούτε στιγμή και ήδη προετοιμάζεται εκ νέου να παίξει επιθεώρηση και να κάνει περιοδεία με τους συνεργάτες του. 

Μέσα σε αυτήν την ένταση τα ξημερώματα του Σαββάτου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αφού ήταν αδιάθετος. Συγκεκριμένα ένιωσε έντονο πονοκέφαλο, ενώ και το δεξί του πόδι άρχισε να μουδιάζει. Εκεί ο θεράπων ιατρός του του έκανε εξετάσεις για να εντοπιστεί το πρόβλημα του σπουδαίου καλλιτέχνη.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον διάσημο ηθοποιό μας, ο οποίος τόνισε ότι όλα είναι μια χαρά και δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει ένα προγραμματισμένο τσεκάπ και άμεσα θα επιστρέψει στο σπίτι του. «Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Είμαι καλά. Σήμερα θα πάρω εξιτήριο. Από στιγμή σε στιγμή περιμένω να έρθει η γυναίκα μου να πάμε σπίτι» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Ο Στάθης Ψάλτης δεν έπαψε να παλεύει όλη του τη ζωή. Τίποτα δεν του χαρίστηκε. Ακόμα και σε δύσκολες ώρες εκείνος αψηφούσε τα πάντα για να ανεβεί στο σανίδι, γιατί αυτή η επαφή του με το μεγάλο κοινό τον εκφράζει όσο τίποτα άλλο. Παλιότερα έφτασε μέχρι τον θάνατο, όπως είχε αποκαλύψει στην πρόσφατη συνέντευξή του στην «Espresso της Κυριακής».

«Είχα πάθει πνευμονία των λεγεωνάριων. Ενώ ετοιμαζόμουν να πάω στο θέατρο, αισθάνθηκα μια φοβερή ανατριχίλα. Αρχισα να τρέμω, έβαλα θερμόμετρο και είχα 37,2. Διαισθανόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Πήγα να πλυθώ και έτρεμα. Ανοιξα την πόρτα του σπιτιού μου και έμεινα εκεί. Ο πυρετός ανέβηκε ξαφνικά στο 39,5. Για είκοσι μέρες ήμουν σε αφασία. Ο γιατρός μου, μάλιστα, ο κ. Σωτηρίου, δεν έφευγε στιγμή από το σπίτι μου. Οταν συνήλθα, άνοιξα τα μάτια μου και δεν θυμόμουν τίποτα» είχε πει.

Παρά την πρόσφατη περιπέτειά του, ο δημοφιλής ηθοποιός δεν το βάζει κάτω και σκέφτεται ήδη (ακόμη και από το κρεβάτι του νοσοκομείου) τις επόμενες επαγγελματικές του κινήσεις. Μέσα στις γιορτές μάλιστα προγραμματίζει περιοδεία μαζί με τους συνεργάτες του, ανεβάζοντας ακόμη μία επιθεώρηση.


ΣΜ. ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive