Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ AΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΡΟΣ "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΎΘΗΡΑ


Δεν προλάβαμε να ανεβάσουμε το post για τα Αντικύθηρα (ΕΔΩ) και χτύπησε το τηλέφωνο του blog. 
Aριθ.κλήσης 210411....άγνωστος για μας. Ρωτάμε ποιός είναι και ακούμε:
"Καλημέρα σας είμαι ο Υφ.Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης, θέλω να σας πω σχετικά με το άρθρο που ανεβάσατε για τα Αντικύθηρα" .
Ξεπερνώντας την αρχική έκπληξη γιατί πως να το κάνουμε, Σάββατο πρωί, να παίρνει Υπουργός στο ιστολόγιο ΑΠΟ ΤΟ Υπουργείο του, πρίν καν στεγνώσει το "μελάνι" της σχετικής ανάρτησης και να εξηγεί το γιατί και το πως έχει το αναφερόμενο θέμα, ε, πως να το κάνουμε, δεν τόχουμε ξαναζήσει. 
Ίσως είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα ότι δεν έχουν χαθεί ΟΛΑ.
Στο θέμα τώρα...
 
Μας εξήγησε ο Υπουργός ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε εξ αιτίας της εφαρμογής της σύμβασης με το πλοίο της γραμμής "ΒΙΝΤΕΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ" που κάνει την ετήσια μηνιαία υποχρεωτική συντήρησή του η οποία λήγει στις 12/12 και μέχρι τότε οι κάτοικοι του νησιού, εξυπηρετούνται απο το λιμάνι της Νεαπόλεως. 
Επομένως κατά την γνώμη μας το πρόβλημα λύνεται σε λίγες μέρες, αλλά θα πρέπει να βρεθεί λύση ώστε τα ακριτικά νησιά μας να μην μένουν ΟΥΤΕ ώρα χωρίς μέσον μεταφοράς κατοίκων και αγαθών.
Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.
Ευχαριστούμε -και χαιρόμαστε- για την ΑΜΕΣΗ επέμβαση και επικοινωνία τον Υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive