Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΝΕΚΡΩΝ, "ΧΟΥΣ ΕΙΣ ΧΟΥΝ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ" (Για... ψαγμένους)


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ
Εάν ο άνθρωπος δεν είναι μόνο ύλη (Φυσικό σώμα).
Εάν ο άνθρωπος διαθέτει αύρα, δλδ και αιθερικό σώμα (αποδεδειγμένο πλέον επιστημονικά), ας σκεφτούμε λίγο τα πανάρχαια έθιμα και τα νέα , προ ταφής ή καύσης.
Στο δωμάτιο του νεκρού τραβάμε τις κουρτίνες, σκεπάζουμε καθρέπτες, τοποθετούμε φρέσκα λουλούδια και ανάβουμε λίγα κεριά.
ΓΙΑΤΙ;
Το φυσικό σώμα (Μπαταρία - δυναμό) τροφοδοτεί το αιθερικό σώμα με ενέργεια που αντλεί από τον ήλιο όπως και όλη η πανίδα και η χλωρίδα της γης.
Όταν καταστρέφεται ο προμηθευτής , τότε το αιθερικό σώμα ψάχνει άλλη πηγή ενέργειας , ένα άλλο σώμα κοντά του...
 Αυτός είναι και ο λόγος που φοράμε ρούχα μαύρου χρώματος που δεν εκπέμπουν  ενέργεια όπως τα άλλα έντονα χρώματα και μας μονώνουν έναντι του αιθερικού σώματος του νεκρού.
Ο λόγος που όσοι άνθρωποι βρίσκονται για ώρα δίπλα στον νεκρό, εμφανίζουν εξάντληση, είναι εξ αιτίας της απορρόφησης ζωτικής ενέργειας από το αιθερικό σώμα του νεκρού.
Ωστόσο, το αιθερικό σώμα που περιμένει την αποσύνθεσή του, πάντα θα αντλεί από ένστικτο αιθερική ύλη. 
Σε αυτή την περίπτωση  κατανοώντας τη φύση αυτού του φαινομένου και ενεργώντας ανάλογα, μπορούμε να προστατεύσουμε τον νεκρό αλλά και τους ζωντανούς που τον περιστοιχίζουν 
Η Φωτιά είναι στοιχειακή μορφή αιθερικής ουσίας (Κεριά - λουλούδια)  .
Αποτελεί μέγα λάθος να ταυτίζουμε τους αγαπημένους μας, με ... χώμα που επιστρέφει στη γη και όχι σαν αιώνιο και γεμάτο έφεση πνεύμα που συνεχίζει την ανηφορική του εξέλιξη.
Γι αυτό το λόγο. από εσωτερική άποψη, η αποτέφρωση είναι καλύτερη της ταφής .
Με την αποτέφρωση δεν απελευθερώνεται μόνο η ψυχή των νεκρών αλλά και των ζώντων.
Κανείς δεν μπορεί να προσκολληθεί σε μια χούφτα στάχτης που διασκορπίζεται στον άνεμο, όπως προσκολλάται σε ένα σώμα θαμμένο στο χώμα.
Ας επιστρέψουμε αυτό το σώμα, το συντομότερο δυνατόν, εκεί που ανήκει.
Αν δεν μπορούμε να παραδώσουμε τον νεκρό στην γρήγορη εξαγνιστική φωτιά, τότε η ευγενική γη ας επιτελέσει το χρέος της με το δικό της τρόπο.
Μέχρι να γίνει αυτό, η ψυχή δεν ελευθερώνεται πραγματικά και κάποια γήινη σκιά θα παραμένει για να σκιάζει το ξύπνημά της όσο τα στοιχεία δεν επιστρέφουν στον κύκλο της ζωής.
Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive