Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Χ. ΚΛΥΝΝ: O Παπανδρέου πρέπει να συλληφθεί!

Ο Παπανδρέου είναι ο μεγαλύτερος προδότης...και πρέπει να συλληφθεί αν υπάρχουν νόμοι γιατί εκτός του ότι έχει οδηγήσει τον κόσμο στην κατάθλιψη και την ανεργία, έχει ξεφτιλίσει τον Έλληνα σε διεθνές επίπεδο. Όπως είπε και ο Σαρκοζί είναι τρελός και καταθλιπτικός. Είναι μεγάλη ανακούφιση που έφυγε από την ηγεσία της χώρας. Οι πολιτικοί μας αποδεικνύουν καθημερινά πόσο διεφθαρμένοι είναι και ότι τους νοιάζει μόνο η καρέκλα. Αλλά και οι ίδιοι ευθυνόμαστε για τα προβλήματα που βιώνουμε λόγω του τρόπου ζωής που κάνουμε τα τελευταία χρόνια και το χειρότερο είναι ότι υποθηκεύουμε το μέλλον των νεότερων«...


Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Χάρρυ Κλυνν, μιλώντας σήμερα στο........
«Αθλητικό Metropolis»και στην εκπομπή «Revolution». Ζήτησε τη σύλληψη του…
Ο γνωστός κωμικός επέρριψε ευθύνες στα δύο μεγάλα κόμματα για τη σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας, αφού όπως είπε χαρακτηρίζονται από εσωστρέφεια, ενώ πιθανολογεί πως τα κόμματα της αριστεράς σύντομα θα διαλυθούν, μιας και έχουν πλέον παλιώσει.
 http://24wro.blogspot.com/2011/11/o_2475.html#ixzz1dQuTq5J9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive