Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ MΠΟΥΜΠΟΥΝΟΚΕΦΑΛΟΙ, Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ το..ΛΙΜΑΝΙ και το ΦΟΥΡΝΕΛΟ! Του Αργύρη Σιδέρη

Καλά ε; έχουν πολύ πλάκα οι διαφόρων αποχρώσεων ιθύνοντες -λένε- περί τα πολιτικά πράγματα. 
Ακόμα και ο περισπούδαστος και παλιοκαραβάνα στο πολιτικό ρεπορτάζ Τράγκας, απο άγριο τόπερμαν έγινε κανισάκι και σκούζει απελπισμένος , μη μπορώντας να χωνέψει με ΤΙΠΟΤΑ ότι το ΛΑ.Ο.Σ, ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ !. 
Ασκόπως προσπαθούμε να τους ανοίξουμε τα μάτια, έχουμε βάλει κάμποσα βίντεο σχετικά αλλά, που αυτοί. 
Τόσες φορές τόχουμε πεί ότι στους πολιτικούς ελιγμούς είναι αγριόγατος ο Καρατζαφέρης, αυτοί λένε ότι κάνει κωλοτούμπες, αλλά αυτός ξέρει καλά τι κάνει και τους παίζει στα δάχτυλα...
 Απο το 2000 που έφυγε απο τη Ν.Δ. και ίδρυσε το ΛΑ.Ο.Σ. τους λέει ΤΙ θα κάνει την επόμενη μέρα, αυτοί όλοι τον περιμένουν στη γωνία, αλλά ο .. γάτος πάει απο αλλού. 
Ότι λέει το κάνει, αλλά με άλλο, δικό του τρόπο ξαφνιάζοντας τους πάντες, που για να δικαιολογήσουν την καζούρα που μονίμως τους κάνει, του ρίχνουν καμιά..-εξυπνάδα- τον λένε "κωλοτούμπα", "ακροδεξιό", "φασίστα" και νομίζουν ότι.. καθαρίσανε.
Αμ, δε. 
Κάθε μέρα τους επιφυλάσσει ΝΕΕΣ εκπλήξεις. 
Τους είπε το 2000 (ΔΕΣ ΕΔΩόλο το πολιτικό σχέδιο, πως θα φαγωθεί ο Σημιτάκος, πως θα έρθει στην εξουσία ο .. κουρασμένος μπούλης Καραμανλής, στην συνέχεια ΠΩΣ αυτός θα ανεβάσει στην Κυβέρνηση τον Jeffry , ΠΩΣ ο Jeffry θα ξεπουλήσει την Ελλάδα, την ΑΟΖ τα πετρέλαια, ακόμα και ΠΩΣ θα φύγει νύχτα τους είχε πεί το 2000. 
11 χρόνια πρίν ε; 
Σταδιακά τους έλεγε πως στόχος του είναι η σωτηρία της Ελλάδος απο τον δικομματισμό, αλλά δεν τους έλεγε ΠΩΣ, ούτε τους έλεγε ποιό δρόμο θ`ακολουθήσει για την επίτευξη αυτού του στόχου. Τους έλεγε μονίμως ότι το ΛΑ.Ο.Σ θα φτάσει στο Ηράκλειο αλλά μπορεί να πάει μέσω Ρόδου ή Ιταλίας και οι μπουμπουνοκέφαλοι ακόμα περιμένουν. 
ΑΚΟΜΑ δεν έχουν δει, ότι ένα μέρος του στόχου του το ΕΧΕΙ πετύχει, έχει 4 Υπουργούς σε καθοριστικά Υπουργεία (ΓΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, AMYNA, ΝΑΥΤΙΛΙΑ), σε Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό ΔΙΚΗΣ του επιλογής.
Έχει βάλει τα φουρνέλα στα θεμέλια του δικομματισμού (κρατώντας ΑΥΤΟΣ το σπίρτο), κατόρθωσε να σφάξει με το μπαμπάκι τον Καραμανλισμό και τον Παπανδρεϊσμό, είναι ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός, το κόμμα του πάει με 1000 και δια γυμνού οφθαλμού είναι ορατό πια το...(ΔΕΣ ΕΔΩ) λιμάνι της Πρωθυπουργίας, ΧΩΡΙΣ αντίπαλο!
Αλλού τον περίμεναν τα κανίς και τα πεκινουά κι απ αλλού τους την έκανε ο παμπόνηρος (όπως λένε οι μπουμπουνοκέφαλοι ) "γαλατάς", σανοπώλης, "ακροδεξιός", "φασίστας", κ.π.λ. αλλά αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ !!
Τώρα θα μου πείτε ότι με αυτά που... μαρτυράω, τους ανοίγω τα μάτια.
Α, μπά, εκτός του ότι δεν ανοίγουν με ΤΙΠΟΤΑ, θα έχω τη χαρά να τους βλέπω πως θα κουνάνε τις ουρίτσες τους στο επερχόμενο ΤΕΛΟΣ τους. 
Θα είναι η χαρά μου και η ηθική μου ικανοποίηση για τα όσα έχουμε υποστεί ως πολίτες και ως Εθνος απο αυτά τα ξεπουλημένα καθεστώτα 40 χρόνια τώρα.
ΠΥΡ Πρόεδρε, ΑΝΑΨΕ ΤΟ το.... ΤΙΜΗΜΕΝΟ το σπίρτο.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ !!

5 σχόλια:

  1. ..σαν πολυ συχνα δεν μας γραφεις γραμματα τωρα τελευταια; τι εγινε; πηρε φωτια ο πισινος σας τωρα με τη κυβερνηση μασωνοτοκογλυφων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....aaaaa ttttssssssssssss!!!!!!!!ΕΣΚΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΙΔΕΡΟΥΤΣΟΓΛΟΥ!!!!!τι θα βγει; καλο για ολους μας; απο που; απο την τριμερης; ή μηπως απο την μπιλντερμπερμπεργκ,φιλομασωνακο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..Τη σακουλευτηκες οτι εγραψες πιπα προηγουμενως και το κατεβασες ε; α ρε ρομπα! Α ΡΕ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσυ κάτι περίεργο πίνεις; Δεν μπορεί.Δε δίνεις και σε μας τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι καλα..θαρρεις και δε σε ξερει ο κοσμος τι γλοιωδης εισαι..ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΟΚΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive