Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

MΟΛΙΣ ΤΩΡΑ. ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ;«Ο πρωθυπουργός δεν έθεσε ως όρο να ηγηθεί της κυβέρνησης». Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στον Αντώνη Σαμαρά


«Ο πρωθυπουργός έχει τοποθετηθεί δημόσια και επανειλημμένα για την ανάγκη δημιουργίας κυβέρνησης ευρύτερης δυνατής συνεργασίας με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος και δη την άμεση εφαρμογή των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου». 

Αυτό τονίζει σε δήλωσή του, ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της Ν.Δ Α. Σαμαρά...

«Ο πρωθυπουργός δεν έθεσε ως όρο να ηγηθεί αυτής της κυβέρνησης ευρύτερης στήριξης, αντιθέτως αναφέρθηκε στην από κοινού αναζήτηση του επικεφαλής της, υπογραμμίζοντας με κάθε τρόπο ότι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα», επισημαίνει ο κ. Μόσιαλος.
«Ο πρωθυπουργός εξήγησε αναλυτικά γιατί οι εκλογές αυτή τη στιγμή θα ήταν καταστροφικές για τη χώρα».
Ο κ. Μόσιαλος αναφέρει ότι η κυβέρνηση επιμένει σε αυτή την κατεύθυνση για το συμφέρον της χώρας και του ελληνικού λαού και καλεί όλα τα κόμματα και ιδίως την αξιωματική αντιπολίτευση να επιδείξουν εποικοδομητικό πνεύμα.
Το ερώτημα, αναφέρει ο κ. Μόσιαλος, είναι αν ο κ. Σαμαράς έχει ως στόχο να στηρίξει αυτή την εθνική προσπάθεια ή απλώς αναζητά προσχήματα.
Ο πρωθυπουργός, καταλήγει ο Υπουργός Επικρατείας, ζήτησε την συνδρομή του Προέδρου της Δημοκρατίας σε αυτή την εθνική προσπάθεια και συμφώνησαν ο κ. Παπούλιας να καλέσει άμεσα τους πολιτικούς αρχηγούς για να συζητήσει την συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive