Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Έφυγε ο προβληματισμός από το ΠΑΣΟΚ και πέρασε στη ΝΔ


Τα κομματικά επιτελεία βρίσκονται σε ζυμώσεις και αναταραχή που προκάλεσε η νέα κυβέρνηση υπό τον τεχνοκράτη Παπαδήμο. Στο ΠΑΣΟΚ από την μια νιώθουν απελευθερωμένοι από την πίεση και το άγχος καθώς τώρα οι ευθύνες για την ψήφιση των νομοσχεδίων μοιράζεται σε όλους...
Μπορεί να έφυγε ο Παπανδρέου αλλά μαζί του έφυγε και η πίεση. Μπορούνε επιτέλους να κυκλοφορήσουν στις εκλογικές τους περιφέρειες χωρίς να φοβούνται παρατράγουδα και αποδοκιμασίες οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Παρόλο που για το ΠΑΣΟΚ αρχίζει περίοδος εσωστρέφειας αρχίζει όμως και περίοδος ανασύνταξης των δυνάμεων.
Τώρα το πρόβλημα πέρασε στην ΝΔ και στον Σαμαρά. Εκεί, δηλαδή στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικρατεί σκεπτικισμός αλλά και γκρίνια που προέρχεται από τα στελέχη του σκληρού πυρήνα των Σαμαρικών. Από το όχι σε όλα περάσανε στον ναι σε οποιονδήποτε, και αυτό οι σκληροπυρηνικοί θεωρούν ως αρχή του τέλους της εποχής Σαμαρά πριν καλά καλά αρχίσει.
Στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ έλεγε ότι ξεκίνησε η Νέα Μεταπολίτευση που ο Σαμαράς επέβαλε στο πολιτικό λεξιλόγιο της χώρας χωρίς όμως τον Σαμαρά:«Με αυτό που έγινε ξεκίνησε η ειρηνική επανάσταση και η νέα μεταπολίτευση από εμάς αλλά χωρίς εμάς και θα το πληρώσουμε στις εκλογές. Οι δημοσκοπήσεις έδιναν σαφή υπεροχή του Σαμαρά έναντι του Παπανδρέου στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός με τον κανένα να κερδίζει και τους δύο. Τώρα βρέθηκε ο κανένας και προσωποποιήθηκε. Να δούμε που θα μας βγάλει αυτό το ρίσκο», φέρεται να είπε ο συνεργάτης του Σαμαρά προκαλώντας τον προβληματισμό των συνομιλητών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive