Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Πτώση στις ευρωαγορές μετά την ανακοίνωση περί δημοψηφίσματος



Πτώση στις ευρωαγορές μετά την ανακοίνωση περί δημοψηφίσματος
Σημαντική πτώση σημειώνουν οι ευρωπαϊκές μετοχές μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του πρωθυπουργού περί διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση.
Το κλίμα επηρέασαν αρνητικά και τα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα και έδειξαν επιβράδυνση της μεταποιητικής δραστηριότητας στην Κίνα σε χαμηλό τριετίας.
Στις 10:05 (ώρα Ελλάδος), ο πανευρωπαϊκός δείκτης FTSEurofirst 300 σημείωνε πτώση 2,2% στις 973,85 μονάδες, διευρύνοντας τις απώλειες της χθεσινής συνεδρίασης.
Ο FTSE 100 στο Λονδίνο υποχωρούσε κατά 2,1%, ο Xetra DAX στη Φρανκφούρτη κατά 3,2% και ο CAC 40 στο Παρίσι κατά 3,3%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive