Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ. Κατήγγειλε συμπαιγνία Παπανδρέου-Σαμαρά

Αποχώρησε από το συμβούλιο αρχηγών ο Καρατζαφέρης
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Λυπάμαι εξαιρετικά που σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές παίζονται παιχνίδια τακτικής μεταξύ του κ. Παπανδρέου και του κ. Σαμαρά και συμπαρασύρουν σ’ αυτά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Αποχώρησε από το συμβούλιο αρχηγών ο Γ. Καρατζαφέρης καταγγέλλοντας συμπαιγνία Παπανδρέου-Σαμαρά στην οποία παρέσυραν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Ο κ. Καρατζαφέρης προχώρησε στην κίνηση αυτή καθώς όταν έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο, είχε ξεκινήσει ήδη η συνάντηση ανάμεσα στον Κάρολο Παπούλια και τους Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά και ο ίδιος ήταν σε άλλο δωμάτιο μόνος του. Ο κ. Καρατζαφέρης κατάλαβε ότι σκοπός ήταν να τον φέρουν προ τετελεσμένου γεγονός και για αυτό το λόγο αποχώρησε έξαλλος από το Προεδρικό Μέγαρο. 
Από την πλευρά του ΛΑΟΣ υποστηρίζουν ότι λίγο νωρίτερα μιλώντας στο κανάλι του ο κ. Καρατζαφέρης είχε τονίσει ότι θα πάει στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών με πρόθεση να προτείνει για πρωθυπουργό το Λ. Παπαδήμο. Παράλληλα υποστηρίζουν ότι για αυτό το λόγο και η συνάντηση ξεκίνησε χωρίς το Γ. Καρατζαφέρη με σκοπό να τον φέρουν προ τετελεσμένου γεγονότος. 


 

1 σχόλιο:

  1. Απο την μια μιλαει και αυτος για κυβερνηση συνενοησης και απο την αλλη την κοπαναει δηθεν οτι δεν του εδωσαν σημασια.Τι ειδους πατριωτης ειναι αυτος;πατριωτης της δεκαρας.ολοι λοιπον ειναι για κλαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive