Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ναπολιτάνο: «Νέα κυβέρνηση ή εκλογές σύντομα»

Να ξεδιαλύνει τις όποιες αμφιβολίες σε σχέση με τις επόμενες κινήσεις του ιταλού πρωθυπουργού επιχείρησε ο πρόεδρος Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, διαβεβαιώνοντας ότι είναι βέβαιη η παραίτηση Μπερλουσκόνι. "Νέα κυβέρνηση ή διεξαγωγή πρόωρων εκλογών" ήταν το μήνυμα του Ναπολιτάνο


Ναπολιτάνο: «Νέα κυβέρνηση ή εκλογές σύντομα»
"Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε σχέση με την επιλογή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να παραιτηθεί…Απόφαση που θα υλοποιηθεί μετά την έγκριση από την βουλή του νόμου Σταθερότητας για το 2012", δήλωσε ο Ναπολιτάνο, προσθέτοντας:
"Σύντομα, θα σχηματιστεί νέα κυβέρνηση που θα μπορέσει με την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής να λάβει οποιαδήποτε περαιτέρω απόφαση ή θα διαλυθεί η Βουλή για να ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία που θα έχει τη μικρότερη δυνατή διάρκεια" εξήγησε ο ιταλός πρόεδρος.
Την ίδια ώρα εντός του κυβερνώντος κόμματος Pdl έχει ήδη δημιουργηθεί "ρεύμα" κατά της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, κάτι που επιθυμεί ο Μπερλουσκόνι αντί μιας κυβέρνησης συνεργασίας.
Το επιχείρημα όσων αντιδρούν είναι ότι την συγκεκριμένη κρίσιμη περίοδος, η πολιτική αστάθεια δεν ενδείκνυται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive