Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Από νωρίς οι υπουργοί του ΛΑ.Ο.Σ στα νέα τους γραφεία...


Δουλειά έπιασαν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου οι υπουργοί και υφυπουργοί του ΛΑ.Ο.Σ στη  νέα κυβέρνηση, οι οποίοι έφτασαν στα υπουργεία τους, προκειμένου να ετοιμάσουν τις προτάσεις τους σχετικά με τις βασικές προτεραιότητές τους, όπως τους ζήτησε ο νέος πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, κατά το πρώτο υπουργικό συμβούλιο.

Στις 9 το πρωί έφτασε στο υπουργείο Άμυνας ο αναπληρωτής Υπουργός Γιώργος Γεωργίου μαζί με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον αρχηγό των τριών όπλων για την κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις.



Πρωϊ πρωί έφτασε και ο νέος υπουργός Υποδομών, Μάκης Βορίδης στο υπουργείο του, όπου ενημερώθηκε από υπηρεσιακούς παράγοντες για διάφορα θέματα της αρμοδιότητάς του. «Προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στις υποχρεώσεις που πηγάζουν από τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου» είπε.


















Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, αρμόδιος για θέματα Ναυτιλίας, Άδωνις Γεωργιάδης, έφτασε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο νέο του γραφείο στην Ακτή Βασιλειάδη και ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα. Εξερχόμενος είπε στους δημοσιογράφους πως προτεραιότητα είναι να μειωθούν τα λειτουργικά έξοδα και να υπάρξει εξοικονόμηση χρημάτων από τα κτίρια που 
ενοικιάζονται και πρόσθεσε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταθέσει στη Βουλή δυο νομοσχέδια, ένα για τον θαλάσσιο τουρισμό και ένα για την αντιμετώπιση της πειρατείας σε ελληνικά πλοία.
Διά στόματος Ροντούλη η 1η εξαγγελία της κυβέρνησηςΑπ τις 8πμ στο Υπουργείο ο Αστεριος Ροντούλης που επανέλαβε : «Ταχύτατα η προκαταβολή του 50% της ενιαίας ενίσχυσης στους αγρότες. Είμαστε κυβέρνηση σκαπανέων. Ή το πείραμα θα πετύχει ή αλίμονό μας...», δήλωσε κάνοντας  έτσι την 1η εξαγγελία της  νέας κυβέρνησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive