Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Επανήλθε στο σωστό δρόμο


Τα γραπτά μένουν. Οι πρώτοι που το δώσαμε απο το πρωί ,σαν μιά σοβαρή πληροφορία. Δεν τα βρίσκουν πλέον με υπαιτιότητα του Αντ. Σαμαρά, που κάνει πίσω ύστερα απο τις σκληρές αντιδράσεις νεοδημοκρατών και όχι μόνο. Σοβαρό ρόλο έπαιξε η μητέρα του, η σύζυγος του η Γεωργία και τα παιδιά του , που τον συμβούλευσαν να μην πάθει ότι έπαθε σαν αρχηγός της πολιτικής Ανοιξης. Του τόνισαν ότι πρέπει να είναι κοντά στον λαό που μέχρι τώρα είχε τη στήριξή του. Σας είπαμε και το πρωί ότι απο χθές το απόγευμα και μετά τις σκληρές  κουβέντες ορισμένων δικών του παραδοσιακών στελεχών, όπως του Γ.Μανώλη και του Φαήλου Κρανιδιώτη αλλά και απο τις αντιδράσεις εκατοντάδων χιλιάδων νεοδημοκρατών , έιχε πάρει την απόφαση να μην αυτοκτονήσει πολιτικά, τη στιγμή που είναι έτοιμος για πρωθυπουργός.
Ευτυχώς που το κατάλαβε όσο ήταν καιρός και τώρα απομένει να στήσει ειδικό δικαστήριο γι΄αυτούς που έφεραν τη πατρίδα μας στη καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive