Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Μας κοροϊδεύουν;;; Ηταν δηλαδή μια δημοσιογραφική "φούσκα" ή μια πραγματικότητα η επιλογή Παπαδήμου;



Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr 
Ε.Βενιζέλος


Τελικά κορόϊδευαν με την υπόθεση Παπαδήμου ή όχι; Διότι αν δεν κορόϊδευαν, τότε τι νόημα έχει η παρέμβαση Βενιζέλου πριν λίγα λεπτά; H ανακοίνωση του κ. Βενιζέλου λέει τα εξής :..

«Επειδή παρακολουθώ μία δημοσιογραφική ``φούσκα`` των τελευταίων ημερών και ωρών να εξελίσσεται σε προκλητική διαστρέβλωση της πραγματικότητας και μέγιστη απρέπεια, θέλω να τονίσω τα εξής: Είναι γνωστό ότι, όταν τον Ιούνιο πιεζόμουν να αναλάβω τα καθήκοντα του Υπουργού Οικονομικών, είχα αντιπροτείνει να αναλάβει ο κ. Λουκάς Παπαδήμος, που αρνήθηκε. Στη θέση του Υπουργού Οικονομικών δεν βρίσκομαι επειδή το επεδίωξα, αλλά ως πράξη εθνικού καθήκοντος».

Ηταν δηλαδή μια δημοσιογραφική "φούσκα" ή μια πραγματικότητα; Η μήπως τελικά οι πάντες κοροϊδεύουν τους πάντες σε τούτη εδώ τη χώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive