Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Χιονόπτωση ΚΑΙ στο Νομό Τρικάλων

Χιονόπτωση στο Νομό Τρικάλων Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται από χθες το βράδυ της ο Νομός Τρικάλων με κύριο χαρακτηριστικό το έντονο κρύο και με τα πρώτα χιόνια να κάνουν την εμφάνισή τους στα ορεινά.

Στην Ελάτη… άσπρισαν από τις 7 το πρωί οι στέγες των σπιτιών και τα παρκαρισμένα οχήματα, ενώ περισσότερο είναι το χιόνι στο Περτούλι.
Ίδιο σκηνικό στα ορεινά Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Καλαμπάκας όπου από το πρωί, υπάρχει λευκό ντεκόρ στο τοπίο...Όσοι κινούνται σε αυτά τα σημεία, απαιτείται να διαθέτουν στα οχήματα αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς προβλέπεται χιονόπτωση μέχρι αύριο το βράδυ. Μέχρι στιγμής  δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο πρόβλημα με την κυκλοφορία των οχημάτων.
Το χιόνι στα ορεινά, κινητοποίησε τον μηχανισμό της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ενώ το χιόνι έφερε τσουχτερό κρύο στα πεδινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive