Παγιδευμένος στη δανειακή σύμβαση ο Σαμαράς. Οι 153 ψήφοι που απέσπασε ο Γιώργος Παπανδρέου από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και το «ναι» του Α.Σαμαρά στη δανειακή σύμβαση είναι τα μόνα δεδομένα της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέπτεται σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να τον ενημερώσει, χωρίς να έχει εξασφαλίσει τη σύμφωνη γνώμη των πολιτικών κομμάτων για το σχηματισμό κυβέρνησης ευρύτερης συνεργασίας.Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011
Πρωθυπουργός «ήξεις-αφήξεις»
Παγιδευμένος στη δανειακή σύμβαση ο Σαμαράς. Οι 153 ψήφοι που απέσπασε ο Γιώργος Παπανδρέου από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και το «ναι» του Α.Σαμαρά στη δανειακή σύμβαση είναι τα μόνα δεδομένα της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέπτεται σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να τον ενημερώσει, χωρίς να έχει εξασφαλίσει τη σύμφωνη γνώμη των πολιτικών κομμάτων για το σχηματισμό κυβέρνησης ευρύτερης συνεργασίας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.