Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011


Στις 5.30 μ.μ. το ραντεβού των κομμάτων για τη σύνθεση νέας κυβέρνησης

Στις 5.30 μ.μ. το ραντεβού των κομμάτων για τη σύνθεση νέας κυβέρνησης
Στις 5.30 μ.μ. θα πραγματοιηθεί η συνάντηση μεταξύ των αντιπροσωπειών των τριών κομμάτων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, με το ζήτημα της συμμετοχής του κόμματος να παραμένει  ανοιχτό μέχρι στιγμής. Όπως δήλωσε στο star.gr στέλεχος του ΛΑΟΣ, όλα θα εξαρτηθούν από τη συγκεκριμένη σύσκεψη, δηλαδή και  η στάση που κρατήσει τελικά το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη, αν και χθες διαφαινόταν ότι δεν  θα συμμετείχε στην κυβέρνηση...

Ανοιχτό παραμένει όμως και το ζήτημα της συμμετοχής στελεχών με «πολιτική σφραγίδα» από τη ΝΔ, ακόμη και κοινοβουλευτικών, παρότι η στρατηγική της αξιωματικής αντιπολίτευησης αποσκοούσε τα τελευταία 24ωρα στη συμμετοχή μόνο  εξωκοινοβουλευτικών  στελεχών και τεχνοκρατιών που πρόσκεινται στη ΝΔ. Για τον ίδιο λόγο μάλιστα ο κ. Σαμαράς φέρεται να είχε διαμηνύσει ότι σε τέσσερα στελέχη με παρόμοιο προφίλ να είναι stand by. Πλέον όμως η συμμετοχή στελεχών όπως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν μπορεί να αποκλεισθεί.
Ενδιαφέρον από πλευράς ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει ποιοι είναι οι υπουργοί που θα απομακρυνθούν τελικά και εάν θα υπάρξει αλλαγή πολιτικής ηγεσίας, όπως ζητούσε η ΝΔ,  στα υπουργεία Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, Εθνικής Άμυνας, Επικρατείας  και ενδεχομένως  και στο υπουργείο Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive