Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Οι 3 όροι του Καρατζαφέρη στον Σαμαρά.ΠΩΣ έχωσε ΚΑΙ τους ΔΥΟ στην ΙΔΙΑ .. φάκα !!

Στη μία και μισή το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου ο Γιώργος Καρατζαφέρης συνοδευόμενος από τους βουλευτές του ΛΑ.ΟΣ Α.Γεωργιάδη και Μ.Βορίδη. Και με τα λεγόμενά του βγαίνοντας έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.
Ο κ. Καρατζαφέρης με την δήλωση που έκανε βγαίνοντας είπε μεν ότι θα στηρίξει τη νέα κυβέρνηση, από την άλλη όμως έθεσε τρείς όρους για την πλήρη στήριξή του. Και ειδικά ο ένας από τους τρείς όρους απευθυνόταν ευθέως στον Αντώνη Σαμαρά.
"Θα στηρίξουμε", είπε, "με 3 προϋποθέσεις, όχι πλέον μειώσεις μισθών & συντάξεων, όχι παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, όχι στο πλιάτσικο το οποίο θα επιχειρηθεί και βεβαίως είμαι σίγουρος ότι ο ομογάλακτος εταίρος θα ζητήσει άρση του νόμου της ιθαγένειας των μεταναστών." Και αυτό το τελευταίο σημείο ήταν εκείνο που θεωρείται παγίδα για τον ομογάλακτό του όπως τον είπε Αντώνη Σαμαρά.

Όταν ρωτήθηκε για το πρόσωπο του κ. Παπαδήμου απάντησε: "Ιδωμεν".



Νωρίτερα και πριν κλείσουν οι πόρτες έγινε αυτός είναι ο απολαυστικός διάλογος με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Ευοδώθηκαν οι προσπάθειες. Ηλιόλουστη μέρα, ταιριάζει με την προσπάθεια.Περίμενα ότι εξερχόμενος θα μπορούσα να πω Habemus papadimum

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Εκκολάπτεται.
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Καμία φορά η επώαση είναι δύσκολη. Ελπίζω να είναι εύκολη η γέννα.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive