Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Aντε τώρα να περιμένουμε ... προκοπή! Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φαίνεται πως έχει χάσει την ψυχραιμία του, μετά και τα τελευταία γεγονότα..μοιράζει φώτο του από μια πορεία κατά της Χούντας το 1968 στην Κολωνία όπου κρατούσε ένα πανό με τη σύζυγό του Μέη.

Κύριε Παπούλια, εντάξει το αναγνωρίζουμε πως πολεμήσατε,έστω και σε ηλικία 10 !! ετών, αλλά ας μην ξεχνάμε πως εκείνη την εποχή όλοι οι Έλληνες έκαναν αντίσταση.. Το θέμα μας είναι τι κάνουμε σήμερα που είμαστε πάλι υπο κατοχή κ. Παπούλια!!

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΑ ΑΡΓΥΡΗ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ-ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΘΕΤΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive