Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

«Ο έλληνας πρωθυπουργός τζογάρει τη συμφωνία με το δημοψήφισμα».Κινδυνεύει η απόφαση της Συνόδου Κορυφής σύμφωνα με τους New York Times


Ως κίνηση υψηλού ρίσκου, χαρακτηρίζει η αμερικάνικη εφημερίδα New York Times την απόφαση του έλληνα πρωθυπουργού να φέρει την έγκριση της νέας δανειακής σύμβασης σε δημοψήφισμα.«Ο έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αποφάσισε σήμερα να διοργανώσει, η ταλαιπωρημένη χώρα του, δημοψήφισμα με ερώτημα την νέα ευρωπαϊκή συμφωνία για το χρέος», αναφέρει η αμερικάνικη εφημερίδα. «Η συμφωνία της Συνόδου Κορυφής, προϊόν σκληρής διαπραγμάτευσης, παίζεται στον τζόγο από τον Έλληνα πρωθυπουργό», συμπληρώνει η NYT.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive