Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΛΑΟΣ / Ν.Ε. Ηρακλείου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μόνο ως ειρωνεία ή αστεϊσμό μπορεί κάποιος να εκλάβει τις δηλώσεις συμπαράστασης από οργανώσεις και βουλευτές του δικομματισμού προς στους αγρότες της Κρήτης. Γιατί αυτοί ακριβώς που με πολλή υποκρισία «βρίσκονται στο πλευρό των αγροτών» σήμερα είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για την κατάσταση στην οποία έχουν φτάσει οι αγρότες. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ σε συνεργασία εδώ και χρόνια έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να απαξιώσουν τη δουλειά και να αποδυναμώσουν το εισόδημα των αγροτών.
Σήμερα που τους έχουν φτάσει στα όρια της οικονομικής εξόντωσης, πάει πολύ να υποτιμούν και τη νοημοσύνη όχι μόνο των αγροτών αλλά και όλων των πολιτών.
Ο ΛΑΟΣ βρίσκεται με ουσιαστικό και συστηματικό τρόπο δίπλα στον Έλληνα αγρότη. Με προγραμματικές δεσμεύσεις, με ρεαλιστικές προτάσεις και με κοινοβουλευτική δράση. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει ζητήσει τη διαγραφή των αγροτικών χρεών από τότε που η Νέα Δημοκρατία επανίδρυε το κράτος και απέκλειε τους αγρότες της Κρήτης στο λιμάνι του Πειραιά. Τότε που το ΠΑΣΟΚ υποσχόταν όλα αυτά που δεν έκανε ποτέ. Κι ας παραδέχτηκε ο Γ.Παπανδρέου στη Βουλή ότι είναι ανάγκη να γίνουν πράξη οι προτάσεις του ΛΑΟΣ για τους αγρότες (δημιουργία αγροτικού ΤΕΠΜΠΕ, φόρος διοξειδίου του άνθρακα, ασφάλιση αγροτικών ατυχημάτων, ανασυγκρότηση συνεταιρισμών, σύνδεση αγροτικής παραγωγής με τους μεγάλους φορείς δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, κ.ά.). Οι αγρότες στην Κρήτη και σ’ όλη την Ελλάδα έχουν πλέον καταλάβει το παιχνίδι της κοροϊδίας, που παίζουν στις πλάτες τους εναλλάξ οι κυβερνήσεις του δικομματισμού. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει τις προτάσεις και τη βούληση να τις κάνει πράξη. Σύντομα θα έχει και την πολιτική δύναμη να τις εφαρμόσει.
 ΛΑΟΣ / Ν.Ε. Ηρακλείου
Γραφείο Τύπου
Βικέλα 15, 2ος όρ., 71201
τηλ&τοτ: 2810289669
laosheraklion@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive