Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Συνεργός ο στρουθοκαμηλισμός και η ανοχή της Κοινωνίας. Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"


Αναζητείται Ηρακλής..
Στις 23ης Μαιου2010  δημοσιεύθηκε στον Ριζοσπάστη  με τίτλο  «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ» η εκλαϊκευμένη περίληψι των θέσεων του ΚΚΕ.. http://www1.rizospastisgr/story.do?id=5664739 Όπως   η δημιουργία «νέων λαϊκών θεσμών, η διαμόρφωση  νέου συντάγματος»  όπου  καταργούνται οι βουλευτές και στην θέση τους «εκλέγονται»ανακλητοί εκπρόσωποι..Ενώ «Το δικαστικό σώμα συγκροτείται από λαϊκούς δικαστές υπόλογους στους θεσμούς της εργατικής τάξης..»
Βεβαίως η πλήρης «επιστημονική» ανάλυσι των θέσεων και των καθηκόντων του ΚΚΕ καταγράφονται στα επίσημα κείμενα του 18ου Συνεδρίου που έλαβε χώρα στις 18-22 Φεβρουαρίου του 2009.Εκεί επαναδιατυπώνονται και αναμασώνται τα γνωστά και μη αποκρυπτόμενα για την «επικείμενη επανάσταση στην Ελλάδα»  με την συμμαχία του αντιιμπεριαλιστικού, αντιμονοπωλιακού, δημοκρατικού μετώπου -ΑΑΔΜ - ( αρθρο 35)  ενώ στο άρθρο 38 γίνεται ειδική μνεία  των καθηκόντων και των μεθόδων  με τα οποία  « H επαναστατική εργατική εξουσία, η δικτατορία του προλεταριάτου»¨   θα  « παρεμποδίσει τις προσπάθειες της αστικής τάξης και της διεθνούς αντίδρασης να παλινορθώσουν την εξουσία του κεφαλαίου..»

Εντύπωσι δημιουργεί στον υπομονετικό αναγνώστη που θα επιχειρήση τον άθλο να μελετήσει σε βάθος την κομμουνιστική σταλινική διαστροφή, τα καθήκοντα του ΚΚΕ όσον αφορά στον Εθνικό Στρατό. Κρίνω δικαιότερο να αντιγράψω όλο το σχετικό κείμενο αυτούσιο.
«Στη θέση του αστικού στρατού και των σωμάτων καταστολής, που έχουν διαλυθεί εξ ολοκλήρου»
 όπως διατυπώνεται  στο 38ο άρθρο των θέσεων του ΚΚΕ για τον Σοσιαλισμό,
 «δημιουργούνται νέοι θεσμοί, στη βάση της ένοπλης επαναστατικής πάλης για τη συντριβή της αντίστασης των εκμεταλλευτών και την υπεράσπιση της επανάστασης. Eξασφαλίζεται ο άμεσος έλεγχος του στρατού και των δυνάμεων περιφρούρησης της επανάστασης από την εργατική εξουσία. Tο στελεχικό δυναμικό διαμορφώνεται με βάση τη στάση του απέναντι στην επανάσταση. ... τα καθήκοντα περιφρούρησης των επαναστατικών κατακτήσεων δεν εκτελούνται μόνο από τα μόνιμα ειδικά Σώματα, αλλά και με λαϊκή ευθύνη από επιτροπές εργατών με βάρδιες κλπ.»

Έτσι ,σήμερα.. αυτές τις ημέρες, στα πρόθυρα της αναπόφευκτης  πτωχεύσεως και ολοκληρωτικής καταστροφής της οικονομίας μας ,  «απολαμβάνουμε» ως κοινωνία εν υπνώσει,  την τελευταία πράξι, της υστάτης επιλογής μας. Την αυτό κατάρρευσι μας. Ως Πολιτεία ,ως Δημοκρατία, ως Συντεταγμένη  Οντότης.. Ως Ελεύθερη Χώρα..Ανερυθρίαστος ο Ριζοσπάστης  άφοβος και θρασύς προ μιας ψοφοδεούς Πολιτείας δηλώνει στην πρώτη του σελίδα με κεφαλαία γράμματα:
«Ο Λαός Να ξεσηκωθεί ..Κάτω η κυβέρνησι –Λαϊκή εξουσία
Απεργία στις 19 και 20 Οκτώβρη και περικύκλωση της Βουλής»

Λίγες ημέρες νωρίτερα οι γενναίοι τραμπούκοι  «συνδικαλιστές» της ΠΟΕ-ΟΤΑ ,αφού κατέστησαν για πολλοστή φορά το πάλαι ποτέ κλεινόν άστυ σε πρωταθλήτρια ολυμπιονίκη του σκουπιδιού και της δυσωδίας,   εισέβαλαν στο Δημαρχειο, πέταξαν μπουκάλια , αποδοκίμασαν το Σίμο Δανηιλίδη, τον οποίο προπηλάκισαν και του φόρεσαν κουκούλα. Ενώ ο προσφάτως δηλώσας θέσιν Ιφιγενείας του Αγαμέμνονος της  ΝΔ..Θύμιος Λυμπερόπουλος .. εδήλωσε για τον διοικητή του ΙΚΑ ..« Του είπα ότι είναι το μεγαλύτερο φασισταριό. . Του είπα ότι θα τον λιώσω μαζί με εσάς την επόμενη φορά που δεν θα πάρει πίσω αυτήν εγκύκλιο»»

 Ταυτοχρόνως  καλοί-σύγχρονοι  «μαθητές» , πιθηκοειδείς μιμητές-οπαδοί  των αριστερόστροφων  γονέων και κηδεμόνων αλλά και καθηγητών που υποστηρίζουν τις καταλήψεις « σαν έκφραση του ελεύθερου  σχολειού.. »  με προκήρυξι   των, «αναλαμβάνουν»  ευθύνη  για την καταστροφή της υλικοτεχνικής υποδομής και τους βανδαλισμούς στο υπό κατάληψι 5ο Λύκειο Ζωγράφου. Ο επίζηλος προοδευτικός  τίτλος της «μαθητικής» ομάδος .. «Φράξια Καταστροφέων Μαθητών»
Όμως  ντροπή,  απελπισία, οδύνη , ανελέητη  συνείδησι για την καταβαράθρωσι της Πολιτείας, προκαλεί η πτώση του τελευταίου προπυργίου της Ελευθερίας,  όταν  οι  δικαστές και εισαγγελείς της Αθήνας, ουραγοί πλέον στην  επίζηλη σειρά του τέλους,  εξήγγειλαν απεργία για την ερχόμενη Πέμπτη 

Φευ. Ο άκρατος λαϊκισμός η δειλία των πολιτικών να συγκρουσθούν με τις συντεχνίες που εξέθρεψαν στους κόλπους των κομμάτων για να τούς στηρίζουν,  η νεολαιίστικη α-παιδεία της χαλαρότητας της αυθαδείας της απάτης, της ύβρεως προς όλα, η σήψις των νεοελλήνων στην δανεική χαριστική ευμάρεια άνευ παραγωγής, η επιμελής διατεταγμένη παραπληροφόρησις από το  ιερατείο διανομής της «αλήθειας» των ΜΜΕ,  και η ανικανότητα των Νεοελλήνων να κατανοήσουν τον κομουνισμό και την μεθοδική εφαρμογή του  προγράμματος του,  " επιτέλους"  φέρνουν τα αποτελέσματα που θα μαρτυρήσουμε όλοι μας..

Συναινετικές,  σώφρονες φωνές θαρρετών ειλικρινών πολιτικών  πνίγονται στις κραυγές του υποκινούμενου όχλου της Έχιδνας και του Τυφώνα που γέννησαν και τρέφουν την Λερναία Ύδρα και  που σύντομα θα  γευθούν  την «συμβολική» καταστροφή..Μοναδική διέξοδος θα μπορούσε να υποδειχθεί από την βουλή, αν οι θαρραλέες αυτές φωνές  ανεξαρτήτως κόμματος και ιδεοληψιών δημοκρατικά κοινοβουλευτικά ορίσουν και στηρίξουν τον Ηρακλή..που θα μας ελευθερώσει..
Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive