Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΡΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΕ??? ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΟΥΣ??? ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ.


γράφει ο Reporto
Αυτό είπε η Ελληνική κοινωνία και τους αποκαθήλωσε. Έτσι απλά και ξεκάθαρα.
Και δε τους αποκαθήλωσε μόνο από την εξέδρα των επισήμων.
Τους αποκαθήλωσε οριστικά από τη συνείδησή της.
Τους αποκαθήλωσε και τυπικά από το δικαίωμα τους να διαφεντεύουν τις τύχες της.
Τους αποκαθήλωσε στα μάτια ολόκληρης της υφηλίου.
Τους ντρόπιασε. Τους ξεφτίλισε. Τους διαπόμπευσε. Και αυτό ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να τους προκύψει λίγο πριν έρθει η ώρα για το «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»...

Η επόμενη μέρα δεν είναι πλέον η ίδια γι αυτούς. Και ας επιχειρεί να μαζέψει τα κομμάτια του θίασου του ο .τρία πουλάκια κάθονταν πρωθυπουργός που καλεί αύριο εκτάκτως υπουργικό συμβούλιο.
Με ποιους θα κάνεις υπουργικό συμβούλιο βρε απίστευτε άνθρωπε???
Με τους ξεφωνημένους???
Με τους ανεμοδαρμένους???
Με κείνη την ανεκδιήγητη υπουργό παιδείας που τόλμησε να μοστράρει ως επίσημη υπεύθυνη για το «τυφλό σχολειό» του 21ου αιώνα, χωρίς βιβλία, χωρίς αξιοπρέπεια και με λιπόθυμα από την ασιτία παιδιά???
Μα δεν υπάρχει ίχνος φιλότιμου τελικά σ αυτό το θίασο, προκειμένου να παραιτηθείτε και να εξαφανιστείτε, για να μη σας βλέπουν ούτε τα σκουλήκια στο έδαφος αυτής της τιμημένης γης???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive