Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση στο υποτιθέμενο ψέμα του Άδωνι Γεωργιάδη για τα ομόλογα

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε την προπαγάνδα και την αθλιότητα κάποιων εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ και του Ά.Γεωργιάδη:
Οι ξεφτίλες. Κόψανε και ράψανε το βίντεο όπως θέλανε. Το ότι ότι τα χρήματα πάνε σε ομόλογα, δεν αναιρεί το ότι πάνε και σε συντάξεις. Γιατί τα χρήματα των συντάξεων έρχονται από ομόλογα που πληρώνει το Ελληνικό κράτος στα ταμεία που τα έχουν αγοράσει. Αν το κράτος δεν πληρώσει τα ομόλογα, μισθοί και συντάξεις τέρμα...
Επίσης έχουμε  Πρωτογενές Έλλειμμα, δηλ εκτός των τοκοχρεωλυσίων μπαίνουμε μέσα. Το 2009 είχαμε 18 δις τοκοχρεωλύσια, πέρυσι 10 και φέτος λέμε ότι θα φθάσουμε στα 2,3 αλλά πάμε για 7,5. Άρα τα δάνεια που λαμβάνουμε πηγαίνουν για την πληρωμή των προηγουμένων συν την κάλυψη του νέου πρωτογενούς ελλείμματος. Η 6η δόσις η περίφημη είναι ολόκληρη για μας, δεν έχει καθόλου χρέος, γι’ αυτό και την καθυστερούν τόσο εύκολα.


Δείτε τώρα ένα βίντεο-απάντηση του συναγωνιστή area51gr  προς τους συκοφάντες του Άδωνι:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive